Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

'Cumhuriyet tehlikede'

GÜNCEL 24.02.2017 - 22:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2975+ kez okundu.
 

'Cumhuriyet tehlikede'

Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan, Söke’deki panelde konuştu:

AYDIN- Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Söke Şubesi anayasa değişikliği konulu panel düzenledi. Söke Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleşen panelde konuşmacı olarak Aydın Baro Başkanı Av. Gökhan Bozkurt ve Sakarya Baro Başkanı Av. Zafer Kazan yer aldı. Panelde ilk konuşmayı Sakarya Baro Başkanı Av. Zafer Kazan yaptı. Toplumun iyi niyetinin kurbanı olmamasını istediklerini, verilecek yetkilerin yarın kimin tarafından kullanılacağını bilmediklerini belirten Sakarya Baro Başkanı Av. Zafer Kazan, “Önümüze getirilen ve bizden saklanarak dayatılan değişiklikler ile geleceğimiz, çocuklarımız ve bu ülkenin istikbali, çok ciddi bedeller ödeyerek kurulan Cumhuriyet, birlik ve beraberliğimiz tehlikede” dedi.
Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan, Söke’deki panelde konuştu:

AYDIN- Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Söke Şubesi anayasa değişikliği konulu panel düzenledi.

Söke Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleşen panelde konuşmacı olarak Aydın Baro Başkanı Av. Gökhan Bozkurt ve Sakarya Baro Başkanı Av. Zafer Kazan yer aldı.

Panelde ilk konuşmayı Sakarya Baro Başkanı Av. Zafer Kazan yaptı. Toplumun iyi niyetinin kurbanı olmamasını istediklerini, verilecek yetkilerin yarın kimin tarafından kullanılacağını bilmediklerini belirten Sakarya Baro Başkanı Av. Zafer Kazan, “Önümüze getirilen ve bizden saklanarak dayatılan değişiklikler ile geleceğimiz, çocuklarımız ve bu ülkenin istikbali, çok ciddi bedeller ödeyerek kurulan Cumhuriyet, birlik ve beraberliğimiz tehlikede” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.