Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cumhuriyet resepsiyonunda müzik ziyafeti

GÜNCEL 30.10.2019 - 12:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3042+ kez okundu.
 

Cumhuriyet resepsiyonunda müzik ziyafeti

Cumhuriyet’in 96’ncı yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Resepsiyonu düzenlendi.

AYDIN  - Aydın Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Resepsiyonu düzenlendi. Aydın’ın Efeler İlçesi’ndeki Akarsu Park’ta düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu siyaset ve iş dünyasından birçok ismin yanı sıra şehit aileleri ve gazileri bir araya getirdi. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve Eşi Fatma Köşger’in ev sahipliğinde gerçekleşen resepsiyonda. Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik gösterisi ile Adnan Menderes Üniversitesi Devlet Konservatuvarı 1. Sınıf öğrencisi Muhammed Güzel’in piyano gösterisi büyük beğeni topladı. Resepsiyonda Vali Yavuz Selim Köşger ve Eşi Fatma Köşger davetlilerle yakından ilgilenerek Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Vali Köşger ve çocuklar gecenin sonunda Cumhuriyet’in 96’ncı yıl dönümü için hazırlanan pastayı birlikte kesti.
Cumhuriyet’in 96’ncı yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Resepsiyonu düzenlendi.

AYDIN  - Aydın Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Resepsiyonu düzenlendi.

Aydın’ın Efeler İlçesi’ndeki Akarsu Park’ta düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu siyaset ve iş dünyasından birçok ismin yanı sıra şehit aileleri ve gazileri bir araya getirdi.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve Eşi Fatma Köşger’in ev sahipliğinde gerçekleşen resepsiyonda. Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik gösterisi ile Adnan Menderes Üniversitesi Devlet Konservatuvarı 1. Sınıf öğrencisi Muhammed Güzel’in piyano gösterisi büyük beğeni topladı.

Resepsiyonda Vali Yavuz Selim Köşger ve Eşi Fatma Köşger davetlilerle yakından ilgilenerek Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Vali Köşger ve çocuklar gecenin sonunda Cumhuriyet’in 96’ncı yıl dönümü için hazırlanan pastayı birlikte kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.