Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cumhuriyet Mahallesi’ne sokaklar kazandırıldı

GÜNCEL 22.10.2019 - 16:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1963+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Mahallesi’ne sokaklar kazandırıldı

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Cumhuriyet Mahallesi’ne yeni sokak kazandırmak için yol ve kaldırım düzenleme çalışması gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Efeler İlçesi genelinde yoğun çalışma sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, haftalık çalışmalarını Cumhuriyet Mahallesi’nde başlattı. Mahalleye yeni kazandırılan 1989 numaralı sokak için iş makinesi ile yol açıldı ve belediye personelinin özverili çalışması ile kaldırımlar düzenlendi. Gerçkleştirilen çalışmadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, yeni sokağa ihtiyaç duyulduğunu, belediyenin bu yöndeki çalışmasının çok yerinde bir hizmet olduğunu belirttiler. Kent genelinde çalışmalarına hızla devam Efeler Belediyesi’nin yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmaları periyodik olarak ilçenin tüm mahallelerinde devam edecek.    
Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Cumhuriyet Mahallesi’ne yeni sokak kazandırmak için yol ve kaldırım düzenleme çalışması gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Efeler İlçesi genelinde yoğun çalışma sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, haftalık çalışmalarını Cumhuriyet Mahallesi’nde başlattı. Mahalleye yeni kazandırılan 1989 numaralı sokak için iş makinesi ile yol açıldı ve belediye personelinin özverili çalışması ile kaldırımlar düzenlendi.

Gerçkleştirilen çalışmadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, yeni sokağa ihtiyaç duyulduğunu, belediyenin bu yöndeki çalışmasının çok yerinde bir hizmet olduğunu belirttiler.

Kent genelinde çalışmalarına hızla devam Efeler Belediyesi’nin yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmaları periyodik olarak ilçenin tüm mahallelerinde devam edecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.