Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cumhuriyet Mahallesi’ne 40 bin m2 yol yapıldı

GENEL 08.07.2018 - 15:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3798+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Mahallesi’ne 40 bin m2 yol yapıldı

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kemal Karabıyık, Söke Belediyesi’ne teşekkür ETTİ.

AYDIN- Söke’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde Söke Belediyesi tarafından yürütülen yol yenileme çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Mahallesi’nde 2017 yılından itibaren kapsamlı bir yol yenileme hamlesi başlatılırken; 2017 yılında 28 sokak, 2018 yılında ise şu ana kadar 9 sokakta yol yenileme çalışması tamamlandı. “BİR BUÇUK YILDA 40 BİN METREKARE YOL” 2017 yılında Aydoğan, Ahu, Türkmen, Alkaya, İstiklal, Şerif, Nadide, Çarşı, Yürürkuş, Nadir, Yıldız, İpek, Uyanık, Kumru, Güray, Ünver, Ulusoy, Okul, Ural, Erden, Selam, Saray 1/2, Latif, Gaye, Koçel, Subaşı sokakların yolları yenilendi. 2018 yılının ilk 6 ayında ise yine Cumhuriyet Mahallesi’nin Milas 1/2, Öniz, Ünal, Öngen, Sakarya, Akşehir, Akçay ve Sayın sokaklarında yol yenileme çalışması tamamlandı. Söke Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki çalışmalarını Narlı sokakta sürdürüyor. 2017 yılında Cumhuriyet Mahallesi’nde 26 Bin 810 metrekare parke yol döşemesi ile tüm sokaklarda yollarla birlikte kaldırımların yenilenmesi çalışması da yapıldı. 2018 yılının ilk altı ayında ise şu ana kadar 13 Bin 650 metrekare yol yenileme çalışması tamamlandı. 2017 ve 2018 yılının ilk altı ayı baz alındığından son bir buçuk yılda Cumhuriyet Mahallesi’nde 40 Bin metrekare aşıldı. Anadolu, Gül, Handan, Taç, Aygün, Ay, Narlı, Lale, Öner sokaklar ise planlamada bulunan sokaklar. “MUHTARDAN BAŞKANA TEŞEKKÜR” Yapılan çalışmalarla ilgili memnuniyetini dile getiren Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kemal Karabıyık Söke Belediyesi’ne teşekkür etti. Birçoğu ömrünü yitirmiş yolların yeni yol döşemesiyle kavuşmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Muhtar Kemal Karabıyık, “Kalan sokaklarımızın da planlama içinde olduğunu biliyoruz. Söke Belediye Başkanımız Süleyman Toyran göreve geldiği ilk günden bu yana önem verdiği yol yapım çalışmalarını sadece mahallemizde değil Söke’nin genelinde takdirle karşılıyoruz” diye konuştu.
Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kemal Karabıyık, Söke Belediyesi’ne teşekkür ETTİ.

AYDIN- Söke’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde Söke Belediyesi tarafından yürütülen yol yenileme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Mahallesi’nde 2017 yılından itibaren kapsamlı bir yol yenileme hamlesi başlatılırken; 2017 yılında 28 sokak, 2018 yılında ise şu ana kadar 9 sokakta yol yenileme çalışması tamamlandı.

“BİR BUÇUK YILDA 40 BİN METREKARE YOL”

2017 yılında Aydoğan, Ahu, Türkmen, Alkaya, İstiklal, Şerif, Nadide, Çarşı, Yürürkuş, Nadir, Yıldız, İpek, Uyanık, Kumru, Güray, Ünver, Ulusoy, Okul, Ural, Erden, Selam, Saray 1/2, Latif, Gaye, Koçel, Subaşı sokakların yolları yenilendi. 2018 yılının ilk 6 ayında ise yine Cumhuriyet Mahallesi’nin Milas 1/2, Öniz, Ünal, Öngen, Sakarya, Akşehir, Akçay ve Sayın sokaklarında yol yenileme çalışması tamamlandı. Söke Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki çalışmalarını Narlı sokakta sürdürüyor.

2017 yılında Cumhuriyet Mahallesi’nde 26 Bin 810 metrekare parke yol döşemesi ile tüm sokaklarda yollarla birlikte kaldırımların yenilenmesi çalışması da yapıldı. 2018 yılının ilk altı ayında ise şu ana kadar 13 Bin 650 metrekare yol yenileme çalışması tamamlandı. 2017 ve 2018 yılının ilk altı ayı baz alındığından son bir buçuk yılda Cumhuriyet Mahallesi’nde 40 Bin metrekare aşıldı.

Anadolu, Gül, Handan, Taç, Aygün, Ay, Narlı, Lale, Öner sokaklar ise planlamada bulunan sokaklar.

“MUHTARDAN BAŞKANA TEŞEKKÜR”

Yapılan çalışmalarla ilgili memnuniyetini dile getiren Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kemal Karabıyık Söke Belediyesi’ne teşekkür etti. Birçoğu ömrünü yitirmiş yolların yeni yol döşemesiyle kavuşmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Muhtar Kemal Karabıyık, “Kalan sokaklarımızın da planlama içinde olduğunu biliyoruz. Söke Belediye Başkanımız Süleyman Toyran göreve geldiği ilk günden bu yana önem verdiği yol yapım çalışmalarını sadece mahallemizde değil Söke’nin genelinde takdirle karşılıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.