Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cumhuriyet Mahallesi’ne yakışır

GÜNCEL 13.11.2020 - 17:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2481+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Mahallesi’ne yakışır

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Cumhuriyet Mahallesi 187 Sokak’ta gerçekleştirilen yol çalışmalarını inceledi.

NAZİLLİ - İlçe genelinde kalıcı hizmetler üretmek için faaliyetlerini sürdüren Nazilli Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi 187 Sokak’taki yenileme çalışmalarına devam ediyor. HEM ALT YAPISI HEM DE ÜST YAPISI YENİLENİYOR Yol kazıma işlemlerinin sürdüğü alanda parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarının da ivedilikle gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Özcan, alt yapıda içme suyu ve ana hatların yenileneceğini, üst yapıda ise döşeme faaliyetlerinin ardından çevre düzenlemelerinin yapılacağını bildirdi. “ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ” Yapılan saha çalışmalarının ardından Cumhuriyet Mahallesi’ndeki yolların yaklaşık yüzde 70’inin yanlış kullanım ve çeşitli kurumların altyapı işlemleri nedeniyle bozulmuş durumda olduğunu belirten Başkan Özcan; “Göreve geldiğimiz ilk gün kentimizde alt yapısı tamamlanan tüm alanlarda üst yapı çalışmalarını en iyi şekilde yapacağımızı söylemiştik. Cumhuriyet Mahallemizin en işlek noktalarından biri olan bu alanda da Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Desteklerinden dolayı bir kez daha Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle yaptığımız her işte olduğu gibi buradan da alnımızın akıyla çıkacağız” sözlerini kaydetti.
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Cumhuriyet Mahallesi 187 Sokak’ta gerçekleştirilen yol çalışmalarını inceledi.

NAZİLLİ - İlçe genelinde kalıcı hizmetler üretmek için faaliyetlerini sürdüren Nazilli Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi 187 Sokak’taki yenileme çalışmalarına devam ediyor.

HEM ALT YAPISI HEM DE ÜST YAPISI YENİLENİYOR

Yol kazıma işlemlerinin sürdüğü alanda parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarının da ivedilikle gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Özcan, alt yapıda içme suyu ve ana hatların yenileneceğini, üst yapıda ise döşeme faaliyetlerinin ardından çevre düzenlemelerinin yapılacağını bildirdi.

“ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ”

Yapılan saha çalışmalarının ardından Cumhuriyet Mahallesi’ndeki yolların yaklaşık yüzde 70’inin yanlış kullanım ve çeşitli kurumların altyapı işlemleri nedeniyle bozulmuş durumda olduğunu belirten Başkan Özcan; “Göreve geldiğimiz ilk gün kentimizde alt yapısı tamamlanan tüm alanlarda üst yapı çalışmalarını en iyi şekilde yapacağımızı söylemiştik. Cumhuriyet Mahallemizin en işlek noktalarından biri olan bu alanda da Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Desteklerinden dolayı bir kez daha Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle yaptığımız her işte olduğu gibi buradan da alnımızın akıyla çıkacağız” sözlerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.