Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cumhuriyet İlkokulu şampiyon oldu

SPOR 20.04.2017 - 15:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3254+ kez okundu.
 

Cumhuriyet İlkokulu şampiyon oldu

Aydın’ın Efeler ilçesinde 7 Eylül İlkokulu’nun düzenlediği İlkokullararası Futbol Turnuvası'nda Aydın Cumhuriyet İlkokulu şampiyonluğa ulaştı.

AYDIN- Aydın Adnan Menderes 1 nolu yan sahada oynanan final müsabakasında, Aydın Ekrem Çiftçi İlkokulu’nu 1-0 mağlup eden Cumhuriyet İlkokulu turnuvayı şampiyon tamamladı. Maç sonucu şampiyon olan öğrenciler büyük sevinç yaşadı. Maç sonrası gerçekleştirilen ödül töreninde Cumhuriyet İlkokulu’nun şampiyonluk kupasını Aydın Eğitim Bir Sen Başkanı Tevfik Aksoy verdi. Şampiyonluk kupasını kaldıran öğrenciler sevinçlerini aileleri ve öğretmenleri ile paylaştı.
Aydın’ın Efeler ilçesinde 7 Eylül İlkokulu’nun düzenlediği İlkokullararası Futbol Turnuvası'nda Aydın Cumhuriyet İlkokulu şampiyonluğa ulaştı.

AYDIN- Aydın Adnan Menderes 1 nolu yan sahada oynanan final müsabakasında, Aydın Ekrem Çiftçi İlkokulu’nu 1-0 mağlup eden Cumhuriyet İlkokulu turnuvayı şampiyon tamamladı. Maç sonucu şampiyon olan öğrenciler büyük sevinç yaşadı.

Maç sonrası gerçekleştirilen ödül töreninde Cumhuriyet İlkokulu’nun şampiyonluk kupasını Aydın Eğitim Bir Sen Başkanı Tevfik Aksoy verdi. Şampiyonluk kupasını kaldıran öğrenciler sevinçlerini aileleri ve öğretmenleri ile paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.