Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Cumhuriyet Bayramı Sultanhisar’da da kutlandı

GÜNCEL 30.10.2017 - 11:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3014+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Bayramı Sultanhisar’da da kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94. yılında Sultanhisar’da da coşkuyla kutlandı.

AYDIN- Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan törene; İlçemiz Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanımız Osman Yıldırımkaya, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Mehmet Gökhan, İlçe Emniyet Amiri Zafer KARADİREK, kurum müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, öğretmenler, öğrenciler ve halk katıldı. Kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayarak ilçemiz Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin'in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Öğrencilerin okuduğu şiirler, folklor ekibi zeybek gösterisi ile çeşitli gösterilerin ardından kortej geçişi ile tören sona erdi. Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediğimiz kutlama programını, fener alayı, Gocabeşli folklor gösterisi ve halk konseri ile yoğun katılım ve coşkuyla ilçe merkezimizde gerçekleştirdik.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94. yılında Sultanhisar’da da coşkuyla kutlandı.

AYDIN- Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan törene; İlçemiz Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanımız Osman Yıldırımkaya, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Mehmet Gökhan, İlçe Emniyet Amiri Zafer KARADİREK, kurum müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, öğretmenler, öğrenciler ve halk katıldı.

Kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayarak ilçemiz Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin'in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Öğrencilerin okuduğu şiirler, folklor ekibi zeybek gösterisi ile çeşitli gösterilerin ardından kortej geçişi ile tören sona erdi.

Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediğimiz kutlama programını, fener alayı, Gocabeşli folklor gösterisi ve halk konseri ile yoğun katılım ve coşkuyla ilçe merkezimizde gerçekleştirdik.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.