Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cumhuriyet Bayramı Nazilli’de coşkuyla kutlandı

GÜNCEL 30.10.2019 - 13:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2335+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Bayramı Nazilli’de coşkuyla kutlandı

Cumhuriyet’in kuruluşunun 96. yıldönümü, Nazilli’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

AYDIN- 28 Ekim Pazartesi günü Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan ve 2 gün süren kutlamalar, Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ve TRT Ankara Radyosu Sanatçısı Elif Güreşçi konseri, ilçe kaymakamlığında tebrikat töreni, şehir stadyumunda gösterilerin yapılması, Cumhuriyet Yürüyüşü ve fener alayı ile sona erdi. Kutlamalara, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, Baro Temsilcisi Emel Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakdan Öztürk, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı. Şehir Stadı’nda yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Nazilli Kaymakamı Arısoy, şunları söyledi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletinin karakterine ve geleneklerine en uygun idare olarak ifade ettiği geleceğimizin teminatı, dirilişin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu anlamlı günde öncelikle binlerce yıllık şanlı tarihimiz boyunca her dem yeniden doğuşlara ve şanlı yürüyüşlere imza atmış olan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşları olmak üzere şanlı ecdadımızı, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyor, aziz milletimin, Nazillili hemşehrilerimin, yarınlarımız umudumuz sevgili çocuklarımızın ve gençlerimizin Cumhuriyet Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor ve sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” Cumhuriyet Yürüyüşü’nün ardından konuşan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözüyle başlayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, milli bayramların her yıl aynı coşku ve heyecanla kutlanacağını ifade ederek, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılan binlerce vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Bugün sizlerle birlikte bu coşkuyu yaşamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti milletiyle ve devletiyle ilelebet yaşayacaktır” dedi.
Cumhuriyet’in kuruluşunun 96. yıldönümü, Nazilli’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

AYDIN- 28 Ekim Pazartesi günü Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan ve 2 gün süren kutlamalar, Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ve TRT Ankara Radyosu Sanatçısı Elif Güreşçi konseri, ilçe kaymakamlığında tebrikat töreni, şehir stadyumunda gösterilerin yapılması, Cumhuriyet Yürüyüşü ve fener alayı ile sona erdi.

Kutlamalara, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, Baro Temsilcisi Emel Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakdan Öztürk, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

Şehir Stadı’nda yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Nazilli Kaymakamı Arısoy, şunları söyledi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletinin karakterine ve geleneklerine en uygun idare olarak ifade ettiği geleceğimizin teminatı, dirilişin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bu anlamlı günde öncelikle binlerce yıllık şanlı tarihimiz boyunca her dem yeniden doğuşlara ve şanlı yürüyüşlere imza atmış olan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşları olmak üzere şanlı ecdadımızı, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyor, aziz milletimin, Nazillili hemşehrilerimin, yarınlarımız umudumuz sevgili çocuklarımızın ve gençlerimizin Cumhuriyet Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor ve sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

Cumhuriyet Yürüyüşü’nün ardından konuşan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözüyle başlayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, milli bayramların her yıl aynı coşku ve heyecanla kutlanacağını ifade ederek, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılan binlerce vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Bugün sizlerle birlikte bu coşkuyu yaşamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti milletiyle ve devletiyle ilelebet yaşayacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.