Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

GÜNCEL 28.10.2019 - 15:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2867+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

Cumhuriyet’in kuruluşunun 96. yıldönümü kutlamaları Aydın’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı.

AYDIN – 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Aydın’da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Program kapsamında ilk olarak Aydın Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu. Çelenklerin sunulmasının ardından program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi. Çelenk sunma törenine Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın Garnizon Komutanı Albay Durmuş İlhan Başer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, askeri ve sivil erkan ile siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, yarın Aydın Valiliği’nde düzenlenecek olan tebrikat töreni sonrasında, İstasyon Meydanı’nda düzenlenecek olan tören ile devam edecek.
Cumhuriyet’in kuruluşunun 96. yıldönümü kutlamaları Aydın’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı.

AYDIN – 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Aydın’da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Program kapsamında ilk olarak Aydın Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu. Çelenklerin sunulmasının ardından program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.

Çelenk sunma törenine Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın Garnizon Komutanı Albay Durmuş İlhan Başer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, askeri ve sivil erkan ile siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, yarın Aydın Valiliği’nde düzenlenecek olan tebrikat töreni sonrasında, İstasyon Meydanı’nda düzenlenecek olan tören ile devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.