Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cumhuriyet Bayramı coşkusu Didim’de de başladı

GÜNCEL 28.10.2019 - 17:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1594+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Bayramı coşkusu Didim’de de başladı

Aydın'ın Didim İlçesi’nde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yılı kutlamaları kapsamında çelenk sunma töreni düzenlendi.

AYDIN - Didim’de 29 Ekim kutlamaları çelenk sunma töreniyle başladı. Saat 13.00’de Didim Kent Meydanı’nda yapılan çelenk sunma törenine Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Çıplak, kurum amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, meslek odaları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu, ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Bu yıl kutlamalara halkın katılımın yoğun olduğu görüldü.
Aydın'ın Didim İlçesi’nde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yılı kutlamaları kapsamında çelenk sunma töreni düzenlendi.

AYDIN - Didim’de 29 Ekim kutlamaları çelenk sunma töreniyle başladı. Saat 13.00’de Didim Kent Meydanı’nda yapılan çelenk sunma törenine Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Çıplak, kurum amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, meslek odaları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu, ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Bu yıl kutlamalara halkın katılımın yoğun olduğu görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.