Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cumhurbaşkanlığı'ndan Rusya'ya cevap

SİYASET 27.11.2015 - 12:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2797+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanlığı'ndan Rusya'ya cevap

Kremlin'in Erdoğan 30 Kasım için Putin'le görüşme talep etti açıklamasına Cumhurbaşkanlığı'ndan cevap geldi.

Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesinin ardından Kremlin'den bir açıklama daha geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Kremlin sözcüsü Dimitri Peskov, , "Türk tarafı, lider düzeyinde görüşme talebini başkana iletti" dedi. Türkiye'nin 30 Kasım'da Paris'teki İklim Zirvesi'nde görüşme talebi iletiğini vurgulayan Peskov, "Söyleyeceğim bu kadar" şeklinde konuştu. CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN JET YANIT Kremlin'in "Erdoğan görüşme talep etti" sözlerinin ardından Cumhurbaşkanlığı'ndan da konuyla ilgili açıklama yapıldı. Cumhurbaşkanlığı açıklamasında, "Paris te Putin'le görüşme ihtimal dahilindedir. Saati belirlenmiş ikili görüşme söz konusu değil" denildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi'nin 21. Taraflar Konferansı için 30 Kasım'da Fransa'nın başkenti Paris'te olacak. Söz konusu toplantıya Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in de katılması bekleniyor.
Kremlin'in Erdoğan 30 Kasım için Putin'le görüşme talep etti açıklamasına Cumhurbaşkanlığı'ndan cevap geldi.

Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesinin ardından Kremlin'den bir açıklama daha geldi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Kremlin sözcüsü Dimitri Peskov, , "Türk tarafı, lider düzeyinde görüşme talebini başkana iletti" dedi.

Türkiye'nin 30 Kasım'da Paris'teki İklim Zirvesi'nde görüşme talebi iletiğini vurgulayan Peskov, "Söyleyeceğim bu kadar" şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN JET YANIT

Kremlin'in "Erdoğan görüşme talep etti" sözlerinin ardından Cumhurbaşkanlığı'ndan da konuyla ilgili açıklama yapıldı. Cumhurbaşkanlığı açıklamasında, "Paris te Putin'le görüşme ihtimal dahilindedir. Saati belirlenmiş ikili görüşme söz konusu değil" denildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi'nin 21. Taraflar Konferansı için 30 Kasım'da Fransa'nın başkenti Paris'te olacak.

Söz konusu toplantıya Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in de katılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.