Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı

MAGAZİN 07.06.2015 - 15:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2860+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu Üsküdar’da Saffet Çebi İlköğretim Okulu’nda kullandı. Katılımın yüksek olduğu bir seçim yaşandığını belirten Erdoğan, bu durumun güçlü bir demokrasi için önemli bir işaret olduğunu belirtti.

Erdoğan, "Tabii Türkiye alışılmışın üstünde bir süreci yaşıyor. O da vaktinde, erken seçim olmaksızın yapılan bu seçimlerle bir istikrar ve güven işareti veriyor. Bu istikrar ve güvenin ülkemiz için çok büyük kazanımlara vesile olacağına inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'na gelerek oyunu kullandı.  Seçimlerin sonuçlarını İstanbul'dan takip edeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: "Öncelikle ülkemiz, milletimiz için bu genel seçimlerin hayırlı olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Gerçekten uzun, yoğun bir maraton gerçekleştirdi tüm siyasi partiler. Tabi Türkiye alışılmışın üstünde bir süreci yaşıyor. O da vaktinde, erken seçim olmaksızın yapılan bu seçimlerle bir istikrar ve güven işareti veriyor. Bu istikrar ve güvenin ülkemiz için çok büyük kazanımlara vesile olacağına inanıyorum. Ve gördüğüm kadarıyla da katılımın yüksek olduğu bir seçim yaşıyoruz. Değişik yerlerden ülkemizden aldığım haberlerde de bu var. Bu da güçlü bir demokrasi için önemli bir işaret. Bu güçlü demokrasi inşallah milletimizin iradesiyle tahakkuk etmesi, geleceğe yönelik güvenimizi daha da artıracaktık. Ben milletimize teşekkür ediyorum. Herhangi bir sıkıntı olmadan bu işin atlatılması da inanıyorum ki yine demokrasinin istikrarı bakımından çok önemli olacak. Tüm bu sandıklarda görev ifa eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yüksek Seçim Kurulu'nun değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Ve milletçe aydınlık yarınları birlikte kucaklayalım."
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu Üsküdar’da Saffet Çebi İlköğretim Okulu’nda kullandı. Katılımın yüksek olduğu bir seçim yaşandığını belirten Erdoğan, bu durumun güçlü bir demokrasi için önemli bir işaret olduğunu belirtti.

Erdoğan, "Tabii Türkiye alışılmışın üstünde bir süreci yaşıyor. O da vaktinde, erken seçim olmaksızın yapılan bu seçimlerle bir istikrar ve güven işareti veriyor. Bu istikrar ve güvenin ülkemiz için çok büyük kazanımlara vesile olacağına inanıyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'na gelerek oyunu kullandı.  Seçimlerin sonuçlarını İstanbul'dan takip edeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

"Öncelikle ülkemiz, milletimiz için bu genel seçimlerin hayırlı olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Gerçekten uzun, yoğun bir maraton gerçekleştirdi tüm siyasi partiler. Tabi Türkiye alışılmışın üstünde bir süreci yaşıyor. O da vaktinde, erken seçim olmaksızın yapılan bu seçimlerle bir istikrar ve güven işareti veriyor. Bu istikrar ve güvenin ülkemiz için çok büyük kazanımlara vesile olacağına inanıyorum. Ve gördüğüm kadarıyla da katılımın yüksek olduğu bir seçim yaşıyoruz. Değişik yerlerden ülkemizden aldığım haberlerde de bu var. Bu da güçlü bir demokrasi için önemli bir işaret. Bu güçlü demokrasi inşallah milletimizin iradesiyle tahakkuk etmesi, geleceğe yönelik güvenimizi daha da artıracaktık. Ben milletimize teşekkür ediyorum. Herhangi bir sıkıntı olmadan bu işin atlatılması da inanıyorum ki yine demokrasinin istikrarı bakımından çok önemli olacak. Tüm bu sandıklarda görev ifa eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yüksek Seçim Kurulu'nun değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Ve milletçe aydınlık yarınları birlikte kucaklayalım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.