Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Alıcık’ der mi?

SİYASET 27.01.2018 - 14:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3380+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Alıcık’ der mi?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Aydın’daki ilçe kongrelerini tamamlamaya çalışırken, parti kulislerinin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın İl Kongresi’ne katılacağına ilişkin söylentilerle çalkalandığı gözleniyor.

AYDIN- Ak Parti Aydın İl Başkanlığı koltuğuna parti genel merkez tarafından 10 Kasım 2017’de atamayla oturtulan Ahmet Ertürk, Erdoğan’ın kongreye katılacağını daha önce ifade etmişti. O günden bugüne yoğun çalışmalar yapan Başkan Ertürk’ün bu ifadesi üzerine parti kamuoyu, “Reis gelecekse sadece kongreye katılmak için gelmez. Büyükşehir Belediye Başkanı adayının sinyalini de verir mi?” sorusuna yanıt arıyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile ilgili kulis çalışmalarının bir süredir sürdüğünü anlatan partililer, “Bu arayışa Aydın İl Kongremizde son nokta konulabilir. Mesela, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a Ak Parti Rozeti Reis tarafından takılabilir” değerlendirmesini tereddütsüz dile getiriyor.  Alıcık’ın her kesimden oy alabileceğini öne sürüp “Kesin olur” diyenler de var. Bilindiği gibi, 2014 yerel seçimlerinde, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı şimdiki Milletvekili Mustafa Savaş olmuş, mevcut başkan ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu karşısında 100 bin’e yakın bir oyla kaybetmişti. Şimdi soru şu: Tüm bu değerlendirmeleri yapacak olan Erdoğan, “Alıcık” der mi?
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Aydın’daki ilçe kongrelerini tamamlamaya çalışırken, parti kulislerinin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın İl Kongresi’ne katılacağına ilişkin söylentilerle çalkalandığı gözleniyor.

AYDIN- Ak Parti Aydın İl Başkanlığı koltuğuna parti genel merkez tarafından 10 Kasım 2017’de atamayla oturtulan Ahmet Ertürk, Erdoğan’ın kongreye katılacağını daha önce ifade etmişti. O günden bugüne yoğun çalışmalar yapan Başkan Ertürk’ün bu ifadesi üzerine parti kamuoyu, “Reis gelecekse sadece kongreye katılmak için gelmez. Büyükşehir Belediye Başkanı adayının sinyalini de verir mi?” sorusuna yanıt arıyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile ilgili kulis çalışmalarının bir süredir sürdüğünü anlatan partililer, “Bu arayışa Aydın İl Kongremizde son nokta konulabilir. Mesela, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a Ak Parti Rozeti Reis tarafından takılabilir” değerlendirmesini tereddütsüz dile getiriyor.  Alıcık’ın her kesimden oy alabileceğini öne sürüp “Kesin olur” diyenler de var.

Bilindiği gibi, 2014 yerel seçimlerinde, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı şimdiki Milletvekili Mustafa Savaş olmuş, mevcut başkan ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu karşısında 100 bin’e yakın bir oyla kaybetmişti. Şimdi soru şu: Tüm bu değerlendirmeleri yapacak olan Erdoğan, “Alıcık” der mi?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.