Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Cumhur İttifakı 3.’cü kez yürüdü

SİYASET 24.03.2019 - 14:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4134+ kez okundu.
 

Cumhur İttifakı 3.’cü kez yürüdü

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık öncülüğünde gerçekleştirilen geleneksel ‘yüreğini koy’ seçim yürüyüşlerinin 3.’sünün yaklaşık 15 bin kişinin katılımıyla yapıldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Belediye Meydanı’ndan başlayan yürüyüşlere Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, 24. ,Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak, MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Birsen Karlıoğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Ateş Akkaya, Haluk Alıcık’ın annesi Melek Alıcık ve kızı Begüm Alıcık katıldı. Savaş ve Alıcık, yol kenarında karşılaştığı herkesle tek tek tokalaşırken, evlerinin balkonlarından kendisini destekleyen vatandaşları selamladı. Coşkulu tezahüratlar ve meşaleler eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşe katılanlara teşekkür eden Alıcık, “Bugün, bu coşkulu kalabalıkla her birlikte yürümenin zevkini yaşadık. Nazilli bizim yaşam tarzımız. Nazilli bizim çocukluğumuzun geçtiği ve öleceğimiz yer. Böyle güzel bir şehirde hem Mustafa abi ile hem de sizlerle olmaktan onur ve gurur duydum. Cuma günü saat 21’de gerçekleştireceğimiz yürüyüşümüze tüm hemşerilerimizi davet ediyorum. Biz sizleri çok seviyoruz. İnşallah hep birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu. “Nazilli bu akşam bir başka güzeldi” diyen Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, “31 akşamı Nazilli daha da güzel olacak. Bu yürüyüşümüz 2023’e kadar sürecek. Nazilli’nin güzel insanları, 31 akşamı hem Nazilli’de hem Aydın’da destan yazacağız. Aydın hizmetle tanışacak” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık öncülüğünde gerçekleştirilen geleneksel ‘yüreğini koy’ seçim yürüyüşlerinin 3.’sünün yaklaşık 15 bin kişinin katılımıyla yapıldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Belediye Meydanı’ndan başlayan yürüyüşlere Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, 24. ,Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak, MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Birsen Karlıoğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Ateş Akkaya, Haluk Alıcık’ın annesi Melek Alıcık ve kızı Begüm Alıcık katıldı.

Savaş ve Alıcık, yol kenarında karşılaştığı herkesle tek tek tokalaşırken, evlerinin balkonlarından kendisini destekleyen vatandaşları selamladı.

Coşkulu tezahüratlar ve meşaleler eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşe katılanlara teşekkür eden Alıcık, “Bugün, bu coşkulu kalabalıkla her birlikte yürümenin zevkini yaşadık. Nazilli bizim yaşam tarzımız. Nazilli bizim çocukluğumuzun geçtiği ve öleceğimiz yer. Böyle güzel bir şehirde hem Mustafa abi ile hem de sizlerle olmaktan onur ve gurur duydum. Cuma günü saat 21’de gerçekleştireceğimiz yürüyüşümüze tüm hemşerilerimizi davet ediyorum. Biz sizleri çok seviyoruz. İnşallah hep birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.

“Nazilli bu akşam bir başka güzeldi” diyen Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, “31 akşamı Nazilli daha da güzel olacak. Bu yürüyüşümüz 2023’e kadar sürecek. Nazilli’nin güzel insanları, 31 akşamı hem Nazilli’de hem Aydın’da destan yazacağız. Aydın hizmetle tanışacak” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.