Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çok sıcak uyarı!

EKONOMİ 27.07.2015 - 16:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2992+ kez okundu.
 

Çok sıcak uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları sıcak havaya karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü internet sitesinden yaptığı açıklamada vatandaşları sıcak havaya karşı uyardı. Yurdumuzda etkili olan sıcak hava dalgasının etkisini arttırarak bu hafta da devam edeceği ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Vatandaşlarımızın sıcak havadan ve güneş çarpmasından korunmak için mümkün olduğunca güneşten korunmaları, gölgede bulunmaları ve zorunlu olmadıkça 10:00 - 16:00 saatleri arasında dışarıya çıkmamaları konusunda uyaran Meteroloji Genel Müğdürlüğü, açıklamasında şunları belirtti: "Bu hafta en yüksek hava sıcaklıklarının Karadeniz Kıyı kesiminde 30-32, Erzurum, Van, Antalya ve Mersin’de 33, İstanbul’da 34, Ankara, Kayseri, İzmir Bursa ve Sakarya’da 38, Karabük, Burdur, Malatya ve Edirne’de 40, Manisa ve Kahramanmaraş’ta 41, Elazığ ve Aydın’da 42, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman’da 43 dereceye ulaşacağı bekleniyor. Akdeniz ve Karadeniz kıyı kesimlerinin, deniz üzerinden esen rüzgarlarla birlikte nem oranı artacağından, en yüksek hava sıcaklıklarının 30-33 derece tahmin edilmesine karşın, hissedilen sıcaklıkları oldukça yüksek (37-40 derece) olacaktır. Bu hafta hava sıcaklıklarının normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyretmesi ile birlikte geçtiğimiz yıllarda kaydedilen en yüksek sıcaklık değerlerine yaklaşması tahmin ediliyor."
Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları sıcak havaya karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü internet sitesinden yaptığı açıklamada vatandaşları sıcak havaya karşı uyardı. Yurdumuzda etkili olan sıcak hava dalgasının etkisini arttırarak bu hafta da devam edeceği ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Vatandaşlarımızın sıcak havadan ve güneş çarpmasından korunmak için mümkün olduğunca güneşten korunmaları, gölgede bulunmaları ve zorunlu olmadıkça 10:00 - 16:00 saatleri arasında dışarıya çıkmamaları konusunda uyaran Meteroloji Genel Müğdürlüğü, açıklamasında şunları belirtti:

"Bu hafta en yüksek hava sıcaklıklarının Karadeniz Kıyı kesiminde 30-32, Erzurum, Van, Antalya ve Mersin’de 33, İstanbul’da 34, Ankara, Kayseri, İzmir Bursa ve Sakarya’da 38, Karabük, Burdur, Malatya ve Edirne’de 40, Manisa ve Kahramanmaraş’ta 41, Elazığ ve Aydın’da 42, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman’da 43 dereceye ulaşacağı bekleniyor.

Akdeniz ve Karadeniz kıyı kesimlerinin, deniz üzerinden esen rüzgarlarla birlikte nem oranı artacağından, en yüksek hava sıcaklıklarının 30-33 derece tahmin edilmesine karşın, hissedilen sıcaklıkları oldukça yüksek (37-40 derece) olacaktır.

Bu hafta hava sıcaklıklarının normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyretmesi ile birlikte geçtiğimiz yıllarda kaydedilen en yüksek sıcaklık değerlerine yaklaşması tahmin ediliyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.