Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUZ?

GÜNCEL 14.06.2018 - 13:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3103+ kez okundu.
 

ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUZ?

Ülkeyi yönetmek için yarışanlar arasındaki seçim mücadelesinin demokratik ortamda kinden, nefretten uzak sürmesini istiyor Aydınlı…

AYDIN- Ülkemiz 24 Temmuz’da çok iddialı iki seçime hazırlanırken, Aydın Atatürk Kent Meydanı’ndaki demokratik yarış görüntüsü, “Hep öyle olamaz mı?” dedirtti; tabii ki memnuniyetle. DEMOKRATİK ORTAM Aydın Atatürk Kent Meydanı’nın geniş kaldırımında Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Halkların Demokrasi Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Vatan Partisi’nin kurmuş olduğu stantlar, farklı düşünenlerin, demokratik yarış ortamında kavgasız, yan yana durabileceklerinin de göstergesi gibi hoş bir mesaj veriyor Aydınlılara. MEMNUNİYET VAR AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, HDP, SP’nin stantlarında görevli gençlerden oluşan gruplar, partilerinin iktidara geldiğinde yapacaklarını anlatıyor. Zaman zaman yüksek sesli müzik eşliğinde yapılan propaganda çalışmasından memnun görünen Aydınlılar, “Yeter ki birbirlerine sesler yükselmesin. Yüksek sesli müzikten rahatsız değiliz” yorumunu gülümseyerek dile getirdi. ANLAYIŞ OLSUN Demokrasi kültürünün böyle bir şey olduğunu anlatan bir Aydınlı, “Bu seçimler Avrupa’da da oluyor. Duyuyoruz, onlar hiç kavga etmiyor. Kendini anlatıyor; vatandaş oy verirse iktidar oluyor, vermezse muhalefette kalıyor. Herkes vatandaşın kararına saygılı olmalı. Farklı beklentilere girmemeli. Bu seçimde kaybederse, gelecek seçimde kazanır” şeklinde değerlendirdi. KİN, NEFRET OLMASIN Milli birliğin, farklı düşünenlerin birbirlerine saygısıyla temin edilebileceğini ifade eden bir Aydınlı da, “Yaşadığımız bölge ateş hattı gibi. Karışmayan ülke kalmadı. Binlerce insan doğduğu vatanını terk etti. Leş kargası gibi bekleyenler var tepemizde. Beklentileri abartmaya gerek yok. Kinden, nefretten uzak sürsün yarış. Çok şey mi istiyoruz?” diye mesajını noktaladı.
Ülkeyi yönetmek için yarışanlar arasındaki seçim mücadelesinin demokratik ortamda kinden, nefretten uzak sürmesini istiyor Aydınlı…

AYDIN- Ülkemiz 24 Temmuz’da çok iddialı iki seçime hazırlanırken, Aydın Atatürk Kent Meydanı’ndaki demokratik yarış görüntüsü, “Hep öyle olamaz mı?” dedirtti; tabii ki memnuniyetle.

DEMOKRATİK ORTAM

Aydın Atatürk Kent Meydanı’nın geniş kaldırımında Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Halkların Demokrasi Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Vatan Partisi’nin kurmuş olduğu stantlar, farklı düşünenlerin, demokratik yarış ortamında kavgasız, yan yana durabileceklerinin de göstergesi gibi hoş bir mesaj veriyor Aydınlılara.

MEMNUNİYET VAR

AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, HDP, SP’nin stantlarında görevli gençlerden oluşan gruplar, partilerinin iktidara geldiğinde yapacaklarını anlatıyor. Zaman zaman yüksek sesli müzik eşliğinde yapılan propaganda çalışmasından memnun görünen Aydınlılar, “Yeter ki birbirlerine sesler yükselmesin. Yüksek sesli müzikten rahatsız değiliz” yorumunu gülümseyerek dile getirdi.

ANLAYIŞ OLSUN

Demokrasi kültürünün böyle bir şey olduğunu anlatan bir Aydınlı, “Bu seçimler Avrupa’da da oluyor. Duyuyoruz, onlar hiç kavga etmiyor. Kendini anlatıyor; vatandaş oy verirse iktidar oluyor, vermezse muhalefette kalıyor. Herkes vatandaşın kararına saygılı olmalı. Farklı beklentilere girmemeli. Bu seçimde kaybederse, gelecek seçimde kazanır” şeklinde değerlendirdi.

KİN, NEFRET OLMASIN

Milli birliğin, farklı düşünenlerin birbirlerine saygısıyla temin edilebileceğini ifade eden bir Aydınlı da, “Yaşadığımız bölge ateş hattı gibi. Karışmayan ülke kalmadı. Binlerce insan doğduğu vatanını terk etti. Leş kargası gibi bekleyenler var tepemizde. Beklentileri abartmaya gerek yok. Kinden, nefretten uzak sürsün yarış. Çok şey mi istiyoruz?” diye mesajını noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.