Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çok net bir kumpas var

SİYASET 30.08.2019 - 10:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3290+ kez okundu.
 

Çok net bir kumpas var

Devlet Eski Bakanı Ali Babacan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın FETÖ ile mücadeleyle ilgili açıklamasına, “Çok net bir kumpas var” yanıtı verdi.

AYDIN- Bakan Hulusi Akar’ın TRTHABER’in sosyal medya twitter’da paylaşılan haberine yorum yazan Ali Babacan, “15 Temmuz davalarında yaklaşık bin subay yargılanıyor; ama ihraç edilen subay sayısı 17 bin 498. Burada bir gariplik yok mu? Çok net bir kumpas var. Bunları sorgulamak sizi o’cu bu’cu yapmaz vatansever yapar” yanıtı verdi. Haberde, “Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: FETÖ ile mücadelede 17 bin 498 kişi ihraç edildi. Amacımız bu şanlı üniformayı tek hainin bile taşımasına engel olmaktır” deniliyordu. Babacan’ın yaptığı yorum, ipleri iyice kopardı, yeni parti kurma yolunda ilerliyor” şeklinde yorumlandı. Babacan’ın tweetine yorum yapan Hic Ata9 adlı yurttaş, “O'bu Bu'cu yapmaz demişin, Bundan kastın cemaatse biz Fetullahcıyız. Bankasya, Zaman ve Kimse Yokmu suç sayılıyorsa iş bilmez Hükümet kapatsaymış oraları. Halkın ne suçu var” yorumunu yaparken, Halis Özdemir ise, “Bu konu daha kapsamlı bir şekilde dile getirilmesi lazım. Ortada çok büyük bir kumpas var. Vatana ihanet söz konusu. Şanlı Türk ordusuna kumpas kuranların başında gelen kişi şu an MSB”dedi.
Devlet Eski Bakanı Ali Babacan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın FETÖ ile mücadeleyle ilgili açıklamasına, “Çok net bir kumpas var” yanıtı verdi.

AYDIN- Bakan Hulusi Akar’ın TRTHABER’in sosyal medya twitter’da paylaşılan haberine yorum yazan Ali Babacan, “15 Temmuz davalarında yaklaşık bin subay yargılanıyor; ama ihraç edilen subay sayısı 17 bin 498. Burada bir gariplik yok mu? Çok net bir kumpas var. Bunları sorgulamak sizi o’cu bu’cu yapmaz vatansever yapar” yanıtı verdi.

Haberde, “Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: FETÖ ile mücadelede 17 bin 498 kişi ihraç edildi. Amacımız bu şanlı üniformayı tek hainin bile taşımasına engel olmaktır” deniliyordu.

Babacan’ın yaptığı yorum, ipleri iyice kopardı, yeni parti kurma yolunda ilerliyor” şeklinde yorumlandı.

Babacan’ın tweetine yorum yapan Hic Ata9 adlı yurttaş, “O'bu Bu'cu yapmaz demişin, Bundan kastın cemaatse biz Fetullahcıyız. Bankasya, Zaman ve Kimse Yokmu suç sayılıyorsa iş bilmez Hükümet kapatsaymış oraları. Halkın ne suçu var” yorumunu yaparken, Halis Özdemir ise, “Bu konu daha kapsamlı bir şekilde dile getirilmesi lazım. Ortada çok büyük bir kumpas var. Vatana ihanet söz konusu. Şanlı Türk ordusuna kumpas kuranların başında gelen kişi şu an MSB”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.