Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çocukları sevindiriyor

GENEL 30.07.2018 - 12:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4004+ kez okundu.
 

Çocukları sevindiriyor

Çocukları sevindirmek için 50 yaşından sonra bisiklet tamirciliğine başladı.

AYDIN- Aydın’da yaşayan ve geçtiğimiz yıllarda özel sektörden emekli olan Fatih Aydın, 50 yaşından sonra çocukları sevindirmek için dükkan açıp bisiklet tamirciliğine başladı. Okulların kapanması ile gün boyu Yeni Sanayi’de çocukların bisikletini tamir eden Fatih Aydın, “Aydın Efeler’de çocukların bisikletini tamir edecek usta neredeyse kalmadı. ‘Kiminin parası kiminin duası’ geçermiş. Çocukların daha mutlu bir yaz tatili geçirmesi için emekli olduktan sonra bisiklet tamirciliğine başladım” dedi. Bir zamanlar pek çok kişinin ulaşım aracı olarak kullandığı bisiklete, artık günümüzde sadece spor yapanların ve çocukların bindiğini belirten Fatih Aydın, “Özellikle yaz tatillerinde çocukların bisikletlerine tamir edecek usta yok denecek kadar azaldı. Yıllar önce bu işi yapmıştım. Daha önce çevremdeki çocukların bisikletini tamir edip sevindiriyordum. Talep artınca Yeni Sanayi’de bir dükkan açıp sırf çocuklara hizmet vermeye başladım. Yaz boyunca sabahtan akşama kadar çocukların bisikletini tamir ediyorum. İşin maddiyatından ziyade çocukların sevinmesi beni daha çok mutlu ediyor” diye konuştu.
Çocukları sevindirmek için 50 yaşından sonra bisiklet tamirciliğine başladı.

AYDIN- Aydın’da yaşayan ve geçtiğimiz yıllarda özel sektörden emekli olan Fatih Aydın, 50 yaşından sonra çocukları sevindirmek için dükkan açıp bisiklet tamirciliğine başladı.

Okulların kapanması ile gün boyu Yeni Sanayi’de çocukların bisikletini tamir eden Fatih Aydın, “Aydın Efeler’de çocukların bisikletini tamir edecek usta neredeyse kalmadı. ‘Kiminin parası kiminin duası’ geçermiş. Çocukların daha mutlu bir yaz tatili geçirmesi için emekli olduktan sonra bisiklet tamirciliğine başladım” dedi.

Bir zamanlar pek çok kişinin ulaşım aracı olarak kullandığı bisiklete, artık günümüzde sadece spor yapanların ve çocukların bindiğini belirten Fatih Aydın, “Özellikle yaz tatillerinde çocukların bisikletlerine tamir edecek usta yok denecek kadar azaldı. Yıllar önce bu işi yapmıştım. Daha önce çevremdeki çocukların bisikletini tamir edip sevindiriyordum. Talep artınca Yeni Sanayi’de bir dükkan açıp sırf çocuklara hizmet vermeye başladım. Yaz boyunca sabahtan akşama kadar çocukların bisikletini tamir ediyorum. İşin maddiyatından ziyade çocukların sevinmesi beni daha çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.