Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çocuklara tiyatro ile çevre bilinci

SANAT 24.10.2017 - 18:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2462+ kez okundu.
 

Çocuklara tiyatro ile çevre bilinci

Çevre Koruma ve Ambalaj Atıklarını Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) ile Söke Belediyesi işbirliği ile çocuklara tiyatro ile çevre bilinci aşılandı.

AYDIN- İlköğretim Okulları 3. Sınıf düzeyinde öğrencilere yönelik gerçekleştirilen tiyatro etkinliği Söke Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi. “Dönüşüm İyi Gelecek” adlı oyunun sahnelendiği interaktif oyunda katılımcı öğrencilere, başta atıkların ayrıştırılması olmak üzere çevrenin temiz tutulması ve doğanın korunmasına ilişkin mesajlar verildi. Öğrencilerin keyif alarak izlediği tiyatro oyunu; öğrencileri hem eğlendirdi, hem de eğitti. Etkinliğin gerçekleşmesinde katkı sağlayan ÇEVKO ve Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü kutlayan Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş; çevrenin korunması ve duyarlı olmanın çok önemli olduğunu vurguladı. Çere bilincini arttırmak üzere faaliyetlerin devam edeceğini belirten Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Lütfiye Öner, “Bu çevre etkinliklerini daha eğlenceli hale getirerek ÇEVKO ile işbirliği ile tiyatro etkinliği düzenledik. Çocuklara ne kadar çok şey öğretirsek, büyüklere de o kadar öğreteceğimizi düşünüyoruz. Ayrıca okullara tek tek giderek çevre eğitim programlarımız devam edecek” diye konuştu.
Çevre Koruma ve Ambalaj Atıklarını Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) ile Söke Belediyesi işbirliği ile çocuklara tiyatro ile çevre bilinci aşılandı.

AYDIN- İlköğretim Okulları 3. Sınıf düzeyinde öğrencilere yönelik gerçekleştirilen tiyatro etkinliği Söke Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi.

“Dönüşüm İyi Gelecek” adlı oyunun sahnelendiği interaktif oyunda katılımcı öğrencilere, başta atıkların ayrıştırılması olmak üzere çevrenin temiz tutulması ve doğanın korunmasına ilişkin mesajlar verildi. Öğrencilerin keyif alarak izlediği tiyatro oyunu; öğrencileri hem eğlendirdi, hem de eğitti.

Etkinliğin gerçekleşmesinde katkı sağlayan ÇEVKO ve Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü kutlayan Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş; çevrenin korunması ve duyarlı olmanın çok önemli olduğunu vurguladı.

Çere bilincini arttırmak üzere faaliyetlerin devam edeceğini belirten Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Lütfiye Öner, “Bu çevre etkinliklerini daha eğlenceli hale getirerek ÇEVKO ile işbirliği ile tiyatro etkinliği düzenledik. Çocuklara ne kadar çok şey öğretirsek, büyüklere de o kadar öğreteceğimizi düşünüyoruz. Ayrıca okullara tek tek giderek çevre eğitim programlarımız devam edecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.