Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çocuklar ve yaşlılar bir araya geldi

GÜNCEL 02.10.2018 - 13:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1929+ kez okundu.
 

Çocuklar ve yaşlılar bir araya geldi

Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından ‘Nesiller Buluşuyor’ projesi kapsamında yaşlılar ile çocuklar bir araya geldi.

AYDIN- Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, 01 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ve Dünya Çocuklar Günü münasebetiyle “Nesiller Buluşuyor Projesi” kapsamında Aydın Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde asırlık çınarlar ve çocuklar ile bir araya geldi. “Nesiller Buluşuyor Projesi” ile gençlere rol model olacak eski kuşaklar ile yeni kuşakların buluşması sağlanarak, çocukların sorumluluk sahibi ve topluma yararlı birey olma düşüncesi aktarılmaya çalışıldı. Gerçekleştirilen programda konuşan İl Müdürü Bozçelik, “Bizler, anne ve babaya öf bile demeyi yasaklayan bir dinin torunlarıyız. Hal böyleyken sizleri baş tacı etmek, dertlerinizle dertlenmek, sevinçlerinize ortak olmak, değerli tavsiyelerinizi rehber edinmek bizim asli görevimiz olmalıdır. Çocuklarımıza, gençlerimize örnek ebeveynler olmalıyız. Zira bizlerin sizlere karşı davranışları yarın bize karşı nasıl davranılacağını da gösteren bir ölçüttür” dedi. Proje kapsamında yaşlılar günün hatırası olarak pasta keserek Türk Musiki grubu ile doyasıya eğlendi.
Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından ‘Nesiller Buluşuyor’ projesi kapsamında yaşlılar ile çocuklar bir araya geldi.

AYDIN- Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, 01 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ve Dünya Çocuklar Günü münasebetiyle “Nesiller Buluşuyor Projesi” kapsamında Aydın Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde asırlık çınarlar ve çocuklar ile bir araya geldi.

“Nesiller Buluşuyor Projesi” ile gençlere rol model olacak eski kuşaklar ile yeni kuşakların buluşması sağlanarak, çocukların sorumluluk sahibi ve topluma yararlı birey olma düşüncesi aktarılmaya çalışıldı.

Gerçekleştirilen programda konuşan İl Müdürü Bozçelik, “Bizler, anne ve babaya öf bile demeyi yasaklayan bir dinin torunlarıyız. Hal böyleyken sizleri baş tacı etmek, dertlerinizle dertlenmek, sevinçlerinize ortak olmak, değerli tavsiyelerinizi rehber edinmek bizim asli görevimiz olmalıdır. Çocuklarımıza, gençlerimize örnek ebeveynler olmalıyız. Zira bizlerin sizlere karşı davranışları yarın bize karşı nasıl davranılacağını da gösteren bir ölçüttür” dedi. Proje kapsamında yaşlılar günün hatırası olarak pasta keserek Türk Musiki grubu ile doyasıya eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.