Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çocuklar süs havuzunda serinliyor

GENEL 20.07.2017 - 13:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3348+ kez okundu.
 

Çocuklar süs havuzunda serinliyor

Aydın’ın Germencik ilçesinde sıcak havadan bunalan çocuklar süs havuzuna girerek serinliyorlar.

AYDIN- Son yılların en sıcak yaz mevsimlerinden birinin yaşandığı Aydın’da denize ve yüzme havuzuna gitme imkanı bulunmayan çocuklar süs havuzuna girerek serinlemeye çalışıyorlar. Aydın’ın Germencik İlçesinde aşırı sıcaktan bunalan çocuklar Belediye Parkın’daki süs havuzuna girerek serinlediler. Bir müddet havuzda eğlenceli dakikalar yaşayan çocuklar, Belediye Parkı görevlisinin uyarısı ile havuzdan çıktılar. Görevliler parklarda yer alan süs havuzlarına girmenin tehlikeli olduğunu belirterek çocukları bu konuda uyardılar.
Aydın’ın Germencik ilçesinde sıcak havadan bunalan çocuklar süs havuzuna girerek serinliyorlar.

AYDIN- Son yılların en sıcak yaz mevsimlerinden birinin yaşandığı Aydın’da denize ve yüzme havuzuna gitme imkanı bulunmayan çocuklar süs havuzuna girerek serinlemeye çalışıyorlar. Aydın’ın Germencik İlçesinde aşırı sıcaktan bunalan çocuklar Belediye Parkın’daki süs havuzuna girerek serinlediler. Bir müddet havuzda eğlenceli dakikalar yaşayan çocuklar, Belediye Parkı görevlisinin uyarısı ile havuzdan çıktılar.

Görevliler parklarda yer alan süs havuzlarına girmenin tehlikeli olduğunu belirterek çocukları bu konuda uyardılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.