Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çocuklar Söke Belediyesi ile spor yapıyor

SPOR 13.07.2019 - 11:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4199+ kez okundu.
 

Çocuklar Söke Belediyesi ile spor yapıyor

Söke Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan ücretsiz tenis, basketbol, voleybol, masa tenisi, karate kurslarına Sökeli çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

AYDIN - Karnelerini alan 7-14 yaş aralığında 485 çocuk, Söke Belediyesi’nin yaz okulu spor kurslarında zamanlarını dolu dolu geçiriyor. Söke’de ailelere maddi anlamda çok büyük kolaylık sağlayan yaz okulunda, çocuklar hem deneyimli eğitmenler eşliğinde yaz aylarını değerlendirmiş oluyor, hem de aileler çocuklarını güvenilir bir kuruma emanet etmenin rahatlığını yaşıyor. Çocuklarına ücretsiz eğitimlerde hem eğleniyor, hem de öğrenirken; spor kurslar yaşamlarına sağlık da katıyor. Sporun çocukların gelişiminin bir parçası olduğunu belirten eğitmenler, spor yapmanın vakit kaybı olduğu ya da derslerine mani olduğu düşüncesinden vazgeçilmesini gerektiğini dile getirdi.
Söke Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan ücretsiz tenis, basketbol, voleybol, masa tenisi, karate kurslarına Sökeli çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

AYDIN - Karnelerini alan 7-14 yaş aralığında 485 çocuk, Söke Belediyesi’nin yaz okulu spor kurslarında zamanlarını dolu dolu geçiriyor.

Söke’de ailelere maddi anlamda çok büyük kolaylık sağlayan yaz okulunda, çocuklar hem deneyimli eğitmenler eşliğinde yaz aylarını değerlendirmiş oluyor, hem de aileler çocuklarını güvenilir bir kuruma emanet etmenin rahatlığını yaşıyor. Çocuklarına ücretsiz eğitimlerde hem eğleniyor, hem de öğrenirken; spor kurslar yaşamlarına sağlık da katıyor.

Sporun çocukların gelişiminin bir parçası olduğunu belirten eğitmenler, spor yapmanın vakit kaybı olduğu ya da derslerine mani olduğu düşüncesinden vazgeçilmesini gerektiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.