Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çocuklar eğlenerek öğrendi

EĞİTİM 29.01.2019 - 14:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3474+ kez okundu.
 

Çocuklar eğlenerek öğrendi

Başak Montessori Çocuk Akademisi’nin Forum Aydın’da gerçekleştirdiği atölye çalışmaları etkinliğinde çocukların, günlük yaşam becerilerinden Mini Tales etkinliklerine kadar pek çok Montessori temelli çalışmada yer aldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, uzman eğitmenler ile bire bir çalışma imkânı yakalayan minik misafirler, kurulan stantlarda bir yandan arkadaşlık ilişkilerini geliştirirken. bir yandan da Montessori materyalleri ile öğrenmenin tadını çıkardı. Etkinlikte misafirleri ağırlayan Montessori Çocuk Akademisi Müdür Yardımcısı Neziha Serin, “Başak Montessori Çocuk Akademisi’nde çocuklar, gelişimde bireysel farklılıklar olduğu göz önünde bulundurularak eğitiliyor, yaparak yaşayarak öğreniyor, doğa ile iç içe olarak keşfediyor, analiz ediyor. Akademide okuma-yazma hazırlık çalışmaları, yaratıcı scramber etkinlikleri, Türkçe dil etkinlikleri, Matematik etkinlikleri ve uzman branş öğretmenlerimiz ile Müzik, Beden Eğitimi, Kodlama, Yüzme, İngilizce, Resim etkinlikleri ile çocuklarımızın psikomotor becerilerini artırıyor, bireysel farklılıklarını ortaya çıkarıyoruz. Bu eğitimlerimizi büyük ve küçük yaş anaokulu gruplarımıza özel hazırlanan programlar doğrultusunda, günlük yaşam-duyu-akademi-kültür ve güzel sanatlar konularındaki Montessori materyalleri ve çocuklarımızla birebir çalışan eğitmenlerimiz ile gerçekleştiriyoruz” diyerek Montessori eğimini özetledi. Bilgi vermekten ve bazı noktalarda çıkmaza giren tüm ebeveynlere destek olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Neziha Hanım ayrıca, Şubat ve Mart ayına özel fırsatlardan faydalanmak için ebeveynleri Montessori Çocuk Akademisi’ne davet etti.
Başak Montessori Çocuk Akademisi’nin Forum Aydın’da gerçekleştirdiği atölye çalışmaları etkinliğinde çocukların, günlük yaşam becerilerinden Mini Tales etkinliklerine kadar pek çok Montessori temelli çalışmada yer aldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, uzman eğitmenler ile bire bir çalışma imkânı yakalayan minik misafirler, kurulan stantlarda bir yandan arkadaşlık ilişkilerini geliştirirken. bir yandan da Montessori materyalleri ile öğrenmenin tadını çıkardı.

Etkinlikte misafirleri ağırlayan Montessori Çocuk Akademisi Müdür Yardımcısı Neziha Serin, “Başak Montessori Çocuk Akademisi’nde çocuklar, gelişimde bireysel farklılıklar olduğu göz önünde bulundurularak eğitiliyor, yaparak yaşayarak öğreniyor, doğa ile iç içe olarak keşfediyor, analiz ediyor. Akademide okuma-yazma hazırlık çalışmaları, yaratıcı scramber etkinlikleri, Türkçe dil etkinlikleri, Matematik etkinlikleri ve uzman branş öğretmenlerimiz ile Müzik, Beden Eğitimi, Kodlama, Yüzme, İngilizce, Resim etkinlikleri ile çocuklarımızın psikomotor becerilerini artırıyor, bireysel farklılıklarını ortaya çıkarıyoruz. Bu eğitimlerimizi büyük ve küçük yaş anaokulu gruplarımıza özel hazırlanan programlar doğrultusunda, günlük yaşam-duyu-akademi-kültür ve güzel sanatlar konularındaki Montessori materyalleri ve çocuklarımızla birebir çalışan eğitmenlerimiz ile gerçekleştiriyoruz” diyerek Montessori eğimini özetledi.

Bilgi vermekten ve bazı noktalarda çıkmaza giren tüm ebeveynlere destek olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Neziha Hanım ayrıca, Şubat ve Mart ayına özel fırsatlardan faydalanmak için ebeveynleri Montessori Çocuk Akademisi’ne davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.