Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çocuklar doyasıya eğlendi

GÜNCEL 27.04.2017 - 20:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2741+ kez okundu.
 

Çocuklar doyasıya eğlendi

Bozdoğan Belediyesi tarafından her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sonrası düzenlenen Bahar Şenliği etkinliği bu yıl da 26 Nisan Çarşamba günü Bozdoğan İlçe Stadyumu’nda düzenlendi.

AYDIN- Yoğun katılımın olduğu Bozdoğan 5. Bahar Şenliği etkinliğinde çocuklar yapılan yarışmalarla doyasıya eğlendi. Halat çekme, kaşıkla yumurta taşıma, çuval yarışması, balon patlatma yarışması, mendil kapma yarışması gibi çeşitli oyunların bulunduğu bahar şenliğinde çocuklar birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Oyunların ardından bahar şenliğine katılan çocuklara uçurtma dağıtılırken, kek ve meyve suyu ikramı yapıldı. Düzenlenen etkinliğe katılarak çocuklarla ve ailelerle bir araya gelen Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer Apaydın, "Öncelikle düzenlemiş olduğumuz bahar şenliği etkinliklerine katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bugün burada 5.sini düzenlediğimiz bahar şenliği etkinlikleriyle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bir kez daha mutlu etmek istedik. Hepsi bizim evlatlarımız çocuklarımız, siz değerli anneleri ve babaları da böyle çocuklar yetiştirdiğiniz için tebrik ediyor, çocuklarımızla birlikte iyi eğlenceler diliyorum" dedi.
Bozdoğan Belediyesi tarafından her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sonrası düzenlenen Bahar Şenliği etkinliği bu yıl da 26 Nisan Çarşamba günü Bozdoğan İlçe Stadyumu’nda düzenlendi.

AYDIN- Yoğun katılımın olduğu Bozdoğan 5. Bahar Şenliği etkinliğinde çocuklar yapılan yarışmalarla doyasıya eğlendi.

Halat çekme, kaşıkla yumurta taşıma, çuval yarışması, balon patlatma yarışması, mendil kapma yarışması gibi çeşitli oyunların bulunduğu bahar şenliğinde çocuklar birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Oyunların ardından bahar şenliğine katılan çocuklara uçurtma dağıtılırken, kek ve meyve suyu ikramı yapıldı. Düzenlenen etkinliğe katılarak çocuklarla ve ailelerle bir araya gelen Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer Apaydın, "Öncelikle düzenlemiş olduğumuz bahar şenliği etkinliklerine katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bugün burada 5.sini düzenlediğimiz bahar şenliği etkinlikleriyle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bir kez daha mutlu etmek istedik. Hepsi bizim evlatlarımız çocuklarımız, siz değerli anneleri ve babaları da böyle çocuklar yetiştirdiğiniz için tebrik ediyor, çocuklarımızla birlikte iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.