Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çocuklar Büyükşehir Fidanlığı’nı ziyaret etti

GÜNCEL 12.04.2019 - 13:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3675+ kez okundu.
 

Çocuklar Büyükşehir Fidanlığı’nı ziyaret etti

Efeler Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu anasınıfı öğrencileri, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Efeler Mimar Sinan Mahallesi'ndeki çiçek üretim sahasını ziyaret ederek çiçek dikmenin inceliklerini öğrendi.

AYDIN- Çocuklara, Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı personeli tarafından çiçeklerle ilgili bilgi verilirken, çocuklar kendi diktikleri çiçekleri annelerine hediye etmek için anı olarak yanlarında götürdü. Öğrenciler, büyükşehir fidanlığında bir taraftan çiçeklerle ilgilenirken, bir taraftan da öğretmenlerinden bitkilerle ilgili bilgi aldı. Çocuklara doğa sevgisi aşılamak için gerçekleştirilen "Aydın'ın Güzellikleri" Projesi kapsamında yapılan etkinlikte, çocuklar hediye edilen saksılara kendilerine öğretildiği gibi istedikleri çiçeklerden dikti. Etkinlik sonunda çocuklara ve öğretmenlerine Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin küçük hediyeleri de verildi. Çocuklara doğa sevgisi aşılamak için toprak ve çiçeklerle buluşturmaya devam edeceklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Çocuklarımıza mutlu bir gelecek için çalışmalarımız sürecek" dedi.
Efeler Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu anasınıfı öğrencileri, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Efeler Mimar Sinan Mahallesi'ndeki çiçek üretim sahasını ziyaret ederek çiçek dikmenin inceliklerini öğrendi.

AYDIN- Çocuklara, Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı personeli tarafından çiçeklerle ilgili bilgi verilirken, çocuklar kendi diktikleri çiçekleri annelerine hediye etmek için anı olarak yanlarında götürdü.

Öğrenciler, büyükşehir fidanlığında bir taraftan çiçeklerle ilgilenirken, bir taraftan da öğretmenlerinden bitkilerle ilgili bilgi aldı. Çocuklara doğa sevgisi aşılamak için gerçekleştirilen "Aydın'ın Güzellikleri" Projesi kapsamında yapılan etkinlikte, çocuklar hediye edilen saksılara kendilerine öğretildiği gibi istedikleri çiçeklerden dikti.

Etkinlik sonunda çocuklara ve öğretmenlerine Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin küçük hediyeleri de verildi.

Çocuklara doğa sevgisi aşılamak için toprak ve çiçeklerle buluşturmaya devam edeceklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Çocuklarımıza mutlu bir gelecek için çalışmalarımız sürecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.