Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çocuğunu rehin aldı

ASAYİŞ 13.03.2018 - 11:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3296+ kez okundu.
 

Çocuğunu rehin aldı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde babası tarafından rehin alınan çocuk, emniyet müdürünün iknası sonrası kurtarıldı

AYDIN - Aydın'ın Nazilli ilçesinde çocuğunu rehin alan baba, emniyet müdürünün devreye girmesiyle ikna edildi. Nazilli ilçesi Yeşil Mahalle'de yaşanan olayda iddiaya göre, Halil İbrahim K.’nın evi terk eden sevgilisi daha sonra çocuğu almak için geri döndü. Çocuğu alamayan kadın Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden yardım istedi. Çocuğu almak için eve gelen yetkilileri gören baba cinnet getirerek 1,5 yaşındaki çocuğunu rehin alıp evi yakmakla tehdit etti. Dün öğle saatlerinde başlayan ikna çabaları gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Polisin çabalarına direnen Halil İbrahim K., İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir ve ekiplerin uzun uğraşları sonucu saatler sonra ikna edildi. Gözaltına alınan Halil İbrahim K. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Çocuk ise Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Aydın'ın Nazilli ilçesinde babası tarafından rehin alınan çocuk, emniyet müdürünün iknası sonrası kurtarıldı

AYDIN - Aydın'ın Nazilli ilçesinde çocuğunu rehin alan baba, emniyet müdürünün devreye girmesiyle ikna edildi.

Nazilli ilçesi Yeşil Mahalle'de yaşanan olayda iddiaya göre, Halil İbrahim K.’nın evi terk eden sevgilisi daha sonra çocuğu almak için geri döndü. Çocuğu alamayan kadın Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden yardım istedi. Çocuğu almak için eve gelen yetkilileri gören baba cinnet getirerek 1,5 yaşındaki çocuğunu rehin alıp evi yakmakla tehdit etti. Dün öğle saatlerinde başlayan ikna çabaları gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Polisin çabalarına direnen Halil İbrahim K., İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir ve ekiplerin uzun uğraşları sonucu saatler sonra ikna edildi.

Gözaltına alınan Halil İbrahim K. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Çocuk ise Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.