Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çıtacı Bebek kurtarılmaya çalışılıyor

SAĞLIK 29.03.2018 - 14:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3151+ kez okundu.
 

Çıtacı Bebek kurtarılmaya çalışılıyor

Kalp hastası bebek hava ambulansı ile Manisa’ya sevk edildi.

AYDIN - Aydın’da doğuştan kalp rahatsızlığı bulunan bebek, hava ambulansı ile tedavisinin yapılması için Manisa’ya sevk edildi. Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde dünyaya gelen Bebek Çıtacı’nın doktorlar tarafından yapılan muayenesinde doğuştan kalp hastası olduğu belirlendi ve acilen operasyona girmesi gerektiği bildirildi. Aydın’da tedavinin mümkün olmaması nedeniyle Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Sağlık Bakanlığı Hava Nakil Koordinasyonla irtibata geçildi. Bebek Çıtacı için helikopter ambulans talep edildi. Bebek Çıtacı için Sağlık Bakanlığı tarafından konu hızla değerlendirilerek helikopter ambulans tahsisi yapıldı. Bebek Çıtacı’nın kuvöz içinde, Aydın Çıldır Hava Limanı’na gelen helikopter ambulans ile Manisa iline nakli sağlandı.
Kalp hastası bebek hava ambulansı ile Manisa’ya sevk edildi.

AYDIN - Aydın’da doğuştan kalp rahatsızlığı bulunan bebek, hava ambulansı ile tedavisinin yapılması için Manisa’ya sevk edildi. Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde dünyaya gelen Bebek Çıtacı’nın doktorlar tarafından yapılan muayenesinde doğuştan kalp hastası olduğu belirlendi ve acilen operasyona girmesi gerektiği bildirildi. Aydın’da tedavinin mümkün olmaması nedeniyle Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Sağlık Bakanlığı Hava Nakil Koordinasyonla irtibata geçildi. Bebek Çıtacı için helikopter ambulans talep edildi. Bebek Çıtacı için Sağlık Bakanlığı tarafından konu hızla değerlendirilerek helikopter ambulans tahsisi yapıldı.

Bebek Çıtacı’nın kuvöz içinde, Aydın Çıldır Hava Limanı’na gelen helikopter ambulans ile Manisa iline nakli sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.