Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Cinsel tacize inceleme

ASAYİŞ 26.09.2018 - 16:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3632+ kez okundu.
 

Cinsel tacize inceleme

Aydın’da engelli hizmetliye okulda taciz iddiasına soruşturma

AYDIN - Aydın’ın Efeler ilçesindeki bir lisede, erkek hizmetlinin engelli bayan hizmetliye cinsel tacizde bulunduğu ve olayın okul müdürü tarafından örtbas edilmeye çalışıldığı iddiaları üzerine İnsan Hakları İhlallerini Araştırma Komisyonu tarafından inceleme başlatıldı. Edinilen bilgiye göre, Aydın'da bir lisede görev yapan engelli bayan hizmetli A.Y., aynı okulda birlikte görev yaptıkları hizmetli M.İ.’nin kendisini taciz ettiğini öne sürerek okul müdürü A.Ç.’ye müracaat etti. Okul Müdürü A.Ç.’nin verdiği dilekçeyi, “Annen, baban, ailen ve öğretmenler duyarsa iyi olmaz. Bir daha yapmaz” diyerek sumen altı ettiğini öne süren A.Y., okulda yaşandığını ileri sürdüğü cinsel taciz olaylarından dolayı CİMER ve Aydın Valiliği’ne şikayette bulundu. Olayın aydınlatılması için İl İnsan Hakları İhlallerini Araştırma Komisyonu üyeleri olan Aydın Barosu avukatlarından Av. İlker Bayram ve Aydın İl Sağlık Müdürlüğü doktorlarından Işık Doğan tarafından Aydın Valiliği onayı ile inceleme başlatıldı.
Aydın’da engelli hizmetliye okulda taciz iddiasına soruşturma

AYDIN - Aydın’ın Efeler ilçesindeki bir lisede, erkek hizmetlinin engelli bayan hizmetliye cinsel tacizde bulunduğu ve olayın okul müdürü tarafından örtbas edilmeye çalışıldığı iddiaları üzerine İnsan Hakları İhlallerini Araştırma Komisyonu tarafından inceleme başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Aydın'da bir lisede görev yapan engelli bayan hizmetli A.Y., aynı okulda birlikte görev yaptıkları hizmetli M.İ.’nin kendisini taciz ettiğini öne sürerek okul müdürü A.Ç.’ye müracaat etti. Okul Müdürü A.Ç.’nin verdiği dilekçeyi, “Annen, baban, ailen ve öğretmenler duyarsa iyi olmaz. Bir daha yapmaz” diyerek sumen altı ettiğini öne süren A.Y., okulda yaşandığını ileri sürdüğü cinsel taciz olaylarından dolayı CİMER ve Aydın Valiliği’ne şikayette bulundu.

Olayın aydınlatılması için İl İnsan Hakları İhlallerini Araştırma Komisyonu üyeleri olan Aydın Barosu avukatlarından Av. İlker Bayram ve Aydın İl Sağlık Müdürlüğü doktorlarından Işık Doğan tarafından Aydın Valiliği onayı ile inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.