Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cinsel istismara 3 gözaltı

ASAYİŞ 15.03.2018 - 17:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3397+ kez okundu.
 

Cinsel istismara 3 gözaltı

İzmir’de yaşayan 16 yaşındaki M.K’nin savcılığa giderek yaptığı şikayet üzerine, Aydın’ın Karacasu ilçesinde 3 kişi cincel istismar iddiasıyla gözaltına alındı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, kısa bir süre önce Karacasu'dan İzmir'deki akrabalarının yanına giderek orada yaşamaya başlayan M.K'nın şikayeti üzerine Karacasu’da ikamet eden A.K (21), M.O (30) ve İ.G (23) isimli şahıslar, cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alındı. Geceyi nezarethanede geçiren şüpheliler, Karacasu Adliyesi’nde çıkarıldıkları mahkemenin ardından tutuklanma isteminin reddi ve adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. M.K’nin ifadesi ise İzmir’de alındı. M.K’nin yaklaşık 2 ay önce A.K, M.O ve şu an askerde bulunan M.Y (20) tarafından aynı anda, ayrı bir zamanda ise İ.G’nin istismarına uğradığını iddia ettiği ifade edildi.
İzmir’de yaşayan 16 yaşındaki M.K’nin savcılığa giderek yaptığı şikayet üzerine, Aydın’ın Karacasu ilçesinde 3 kişi cincel istismar iddiasıyla gözaltına alındı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, kısa bir süre önce Karacasu'dan İzmir'deki akrabalarının yanına giderek orada yaşamaya başlayan M.K'nın şikayeti üzerine Karacasu’da ikamet eden A.K (21), M.O (30) ve İ.G (23) isimli şahıslar, cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alındı. Geceyi nezarethanede geçiren şüpheliler, Karacasu Adliyesi’nde çıkarıldıkları mahkemenin ardından tutuklanma isteminin reddi ve adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

M.K’nin ifadesi ise İzmir’de alındı. M.K’nin yaklaşık 2 ay önce A.K, M.O ve şu an askerde bulunan M.Y (20) tarafından aynı anda, ayrı bir zamanda ise İ.G’nin istismarına uğradığını iddia ettiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.