Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cinfikir Ajans ve Bamboo AVM’den büyük işbirliği

15.10.2016 - 16:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1996+ kez okundu.
 

Cinfikir Ajans ve Bamboo AVM’den büyük işbirliği

Tüm pazarlama, sosyal medya çalışmaları ve ajans hizmetleri için Cinfikir Ajans ile anlaşma kararı alan Bamboo AVM Yönetimi, Ajans yöneticileri ve basın mensupları ile tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

AYDIN- Bamboo AVM Müdürü İrem Akbaş, Cinfikir Reklam Ajansı Başkanı Taylan Kozacıoğlu, Pazarlama Direktörü Asuman Yılmaz, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Özden, AVM Müdür Yardımcısı Gökhan Kartal ve Nazilli’de görev yapan basın mensuplarının yer aldığı kahvaltı programı AVM içinde yer alan Kahve Sokağı’nda düzenlendi. “NAZİLLİ’DE DE YEREL MEDYA’YA SAHİP ÇIKACAĞIZ” Bamboo AVM ile yeni süreçte beraber güzel çalışmalar yapacaklarını belirten Cinfikir Ajans Başkanı Taylan Kozacıoğlu, “Bamboo AVM ile ilgili bir anlaşma yaptık. Tüm sosyal medya çalışmalarını, pazarlama faaliyetlerini ve medya ilişkilerini biz yürüteceğiz. Biz bugün bu masanın bu tarafında oturuyor olsak da aslında sizlerle her zaman yanı taraftayız. Bütün çalışmalarımızda basın mensupları ile iç içeyiz. Önümüzdeki süreçte Nazilli’de basın ile ortak çalışmalar yapabileceğimizi düşünüyorum. Nazilli yerel basınına sahip çıkmak üzerine kurguladığımız ve ateşini yakmak istediğimiz bir proje var. Bamboo AVM’yi sürekli organizasyonların ve sergilerin yapıldığı bir AVM olarak Nazilli’nin kent hayatına katmak gerekiyor. Vatandaşların alışveriş yapmadan da bir kahve içerek vakit geçirebileceği yaşayan bir yer haline getirmek istiyoruz. Biz bu süreçte basın ile beraber yürümek istiyoruz. Bamboo AVM’nin ve Ajansımızın kapıları bütün basın mensuplarına açık” dedi. Bamboo AVM Müdürü İrem Akbaş ise, “Biz Bamboo AVM olarak hızlı bir açılış yaptık. Şu anda uzun bir süreç Bamboo’yu bekliyor. Eksiklerimiz ve tamamlayacak olduklarımız var ama heyecanımızı hiçbir zaman kaybetmiyoruz. Şahsım ve yönetimimiz olarak, siz değerli basın mensuplarını da bizim heyecanımıza ortak olmaya davet ediyoruz. AVM açıldığında, koşuşturmadan dolayı yönetim olarak belki eksiklerimiz olmuştur, bunun için de affınıza sığınıyorum. Bundan sonra Bamboo AVM olarak Cinfikir Reklam Ajansı ve basın ile güzel çalışmalarımız ve projelerimiz olacak. Bugün bizi yalnız bırakmayan tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum” diye sözlerini noktaladı. BAMBOO AVM MÜDÜRÜ’NE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ Ayrıca Bamboo AVM tarafından düzenlenen tanışma kahvaltısının akabinde Gazeteci Cem Ulucan ve basın mensupları tarafından AVM Müdürü İrem Akbaş’a doğum günü sürprizi yapıldı. Yapılan sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen İrem Akbaş, mutlu olduğunu ifade ederek herkese teşekkür etti. Hoş bir sohbet havasında geçen kahvaltının ardından memnuniyetlerini dile getiren basın mensupları, AVM Yönetimi ve Cinfikir Reklam Ajansı yöneticilerine teşekkür etti.
Tüm pazarlama, sosyal medya çalışmaları ve ajans hizmetleri için Cinfikir Ajans ile anlaşma kararı alan Bamboo AVM Yönetimi, Ajans yöneticileri ve basın mensupları ile tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

AYDIN- Bamboo AVM Müdürü İrem Akbaş, Cinfikir Reklam Ajansı Başkanı Taylan Kozacıoğlu, Pazarlama Direktörü Asuman Yılmaz, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Özden, AVM Müdür Yardımcısı Gökhan Kartal ve Nazilli’de görev yapan basın mensuplarının yer aldığı kahvaltı programı AVM içinde yer alan Kahve Sokağı’nda düzenlendi.

“NAZİLLİ’DE DE YEREL MEDYA’YA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Bamboo AVM ile yeni süreçte beraber güzel çalışmalar yapacaklarını belirten Cinfikir Ajans Başkanı Taylan Kozacıoğlu, “Bamboo AVM ile ilgili bir anlaşma yaptık. Tüm sosyal medya çalışmalarını, pazarlama faaliyetlerini ve medya ilişkilerini biz yürüteceğiz. Biz bugün bu masanın bu tarafında oturuyor olsak da aslında sizlerle her zaman yanı taraftayız. Bütün çalışmalarımızda basın mensupları ile iç içeyiz. Önümüzdeki süreçte Nazilli’de basın ile ortak çalışmalar yapabileceğimizi düşünüyorum. Nazilli yerel basınına sahip çıkmak üzerine kurguladığımız ve ateşini yakmak istediğimiz bir proje var. Bamboo AVM’yi sürekli organizasyonların ve sergilerin yapıldığı bir AVM olarak Nazilli’nin kent hayatına katmak gerekiyor. Vatandaşların alışveriş yapmadan da bir kahve içerek vakit geçirebileceği yaşayan bir yer haline getirmek istiyoruz. Biz bu süreçte basın ile beraber yürümek istiyoruz. Bamboo AVM’nin ve Ajansımızın kapıları bütün basın mensuplarına açık” dedi.

Bamboo AVM Müdürü İrem Akbaş ise, “Biz Bamboo AVM olarak hızlı bir açılış yaptık. Şu anda uzun bir süreç Bamboo’yu bekliyor. Eksiklerimiz ve tamamlayacak olduklarımız var ama heyecanımızı hiçbir zaman kaybetmiyoruz. Şahsım ve yönetimimiz olarak, siz değerli basın mensuplarını da bizim heyecanımıza ortak olmaya davet ediyoruz. AVM açıldığında, koşuşturmadan dolayı yönetim olarak belki eksiklerimiz olmuştur, bunun için de affınıza sığınıyorum. Bundan sonra Bamboo AVM olarak Cinfikir Reklam Ajansı ve basın ile güzel çalışmalarımız ve projelerimiz olacak. Bugün bizi yalnız bırakmayan tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum” diye sözlerini noktaladı.

BAMBOO AVM MÜDÜRÜ’NE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Ayrıca Bamboo AVM tarafından düzenlenen tanışma kahvaltısının akabinde Gazeteci Cem Ulucan ve basın mensupları tarafından AVM Müdürü İrem Akbaş’a doğum günü sürprizi yapıldı. Yapılan sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen İrem Akbaş, mutlu olduğunu ifade ederek herkese teşekkür etti.

Hoş bir sohbet havasında geçen kahvaltının ardından memnuniyetlerini dile getiren basın mensupları, AVM Yönetimi ve Cinfikir Reklam Ajansı yöneticilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.