Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

'Çine’ye Bir-CAN gerek!'

SİYASET 11.10.2018 - 20:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1952+ kez okundu.
 

'Çine’ye Bir-CAN gerek!'

AK Partili Bircan Kömürcüoğlu, Çine Belediye Başkan Aday Adaylığını partisinin ilçe binasında dualar eşliğinde açıkladı.

AYDIN- Aday adaylığı açıklama toplantısına AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Mithat Burhan Kandemir, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, partililer ve Kömürcüoğlu ailesi katıldı. “4. TOSUN PAŞAMIZ” Ak Parti Çine Başkanı Mehmet Tosun, yaptığı konuşmasında, “4. Tosun Paşamız Bircan Kömürcüoğlu’dur” diyerek sözlerini başladı ve “Birliğimizi ve beraberliğimizi zedelemeden, genel merkezimizin muhtemelen yapacağı anketlerden ve temayül yoklamalarından sonra bizlerle yapılacak istişarelerden sonra bir karar verecekler. Belirlenen bu adayımızın etrafında hep beraber kenetlenip Belediyemizi alacağız, buna inancımız tam. Bircan kardeşimizin açıklaması için burada bulunuyoruz, kedisine hayırlı olsun diyorum. Bu süreci teşkilat mensuplarımızla birlik, beraberlik ve güzellik içerisinde yürüteceğiz” dedi. “DOKUNMADIĞIMIZ KALP, SIKMADIĞIMIZ EL BIRAKMAYACAĞIZ” “Çine’ye Bir ‘CAN’ gerek” sloganı ile bu yola çıktığını söyleyen Bircan Kömürcüoğlu, “Bu güne kadar bana inanan hiçbir kimseyi yarı yolda bırakmadım. Dün yürüdüğüm arkadaşlarımla bugün de beraberim. Yeni ilişkilerimiz ve dostluklarımız ile daha da büyüyerek yolumuza devam edeceğiz. Çine’de dokunmadığımız kalp, sıkmadığımız el ve selam vermediğimiz kişi kalmayacak. Çine belediyesini taçlandırmak için yola çıktık. 20 yıldır hizmet alamayan Çine’nin sorunlarını çözmeye talibiz. 2019 yılında Çine’yi AK Belediyecilikle buluşturacağız. Ben Ak Partinin bir neferiyim” şeklinde konuştu. AŞURE VE LOKMA İKRAM ETTİ Bircan Kömürcüoğlu’nun adaylık başvurusu için, Çine AK Parti İlçe Binasının önünde toplanan partililer ve Kömürcüoğlu Ailesi’nin yakınlarına lokma ve aşure dağıtıldı. Bircan Kömürcüoğlu, katılan tüm vatandaşlara teker teker hoş gendiniz diyerek tokalaştı. Vatandaşlara kendisi aşure ve lokma ikram etti.
AK Partili Bircan Kömürcüoğlu, Çine Belediye Başkan Aday Adaylığını partisinin ilçe binasında dualar eşliğinde açıkladı.

AYDIN- Aday adaylığı açıklama toplantısına AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Mithat Burhan Kandemir, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, partililer ve Kömürcüoğlu ailesi katıldı.

“4. TOSUN PAŞAMIZ”

Ak Parti Çine Başkanı Mehmet Tosun, yaptığı konuşmasında, “4. Tosun Paşamız Bircan Kömürcüoğlu’dur” diyerek sözlerini başladı ve “Birliğimizi ve beraberliğimizi zedelemeden, genel merkezimizin muhtemelen yapacağı anketlerden ve temayül yoklamalarından sonra bizlerle yapılacak istişarelerden sonra bir karar verecekler. Belirlenen bu adayımızın etrafında hep beraber kenetlenip Belediyemizi alacağız, buna inancımız tam. Bircan kardeşimizin açıklaması için burada bulunuyoruz, kedisine hayırlı olsun diyorum. Bu süreci teşkilat mensuplarımızla birlik, beraberlik ve güzellik içerisinde yürüteceğiz” dedi.

“DOKUNMADIĞIMIZ KALP, SIKMADIĞIMIZ EL BIRAKMAYACAĞIZ”

“Çine’ye Bir ‘CAN’ gerek” sloganı ile bu yola çıktığını söyleyen Bircan Kömürcüoğlu, “Bu güne kadar bana inanan hiçbir kimseyi yarı yolda bırakmadım. Dün yürüdüğüm arkadaşlarımla bugün de beraberim. Yeni ilişkilerimiz ve dostluklarımız ile daha da büyüyerek yolumuza devam edeceğiz. Çine’de dokunmadığımız kalp, sıkmadığımız el ve selam vermediğimiz kişi kalmayacak. Çine belediyesini taçlandırmak için yola çıktık. 20 yıldır hizmet alamayan Çine’nin sorunlarını çözmeye talibiz. 2019 yılında Çine’yi AK Belediyecilikle buluşturacağız. Ben Ak Partinin bir neferiyim” şeklinde konuştu.

AŞURE VE LOKMA İKRAM ETTİ

Bircan Kömürcüoğlu’nun adaylık başvurusu için, Çine AK Parti İlçe Binasının önünde toplanan partililer ve Kömürcüoğlu Ailesi’nin yakınlarına lokma ve aşure dağıtıldı. Bircan Kömürcüoğlu, katılan tüm vatandaşlara teker teker hoş gendiniz diyerek tokalaştı. Vatandaşlara kendisi aşure ve lokma ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.