Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çineli Yörük Ailesi bayram harçlığını bağışladı

GÜNCEL 06.04.2020 - 20:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4444+ kez okundu.
 

Çineli Yörük Ailesi bayram harçlığını bağışladı

Aydın-Çine ilçesinde yaşayan 2 çocuk ve 4 torunu sahibi, Deveci İsmail ve Münevver Akkurt çiftinden 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına anlamlı bağış.

ÇİNE - Çine ilçesinde “Deveci İsmail” olarak tanınan, renkli simasıyla da ilçenin sevilen ve saygı duyulan ailesi erken ödenecek olan bayram ikramiyesini 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bağışta bulundular. Akkurt ailesi yapığı açıklamasında, “Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı öncesi emeklilere verilecek olan 1.000 TL bayram ikramiyemizi,Korona virüsle mücadele ettiğimiz şu günlerde başlatılan milli dayanışma kampanyası 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem'e bireysel destek verme kararı aldık. "Biz çok güçlü bir ülkeyiz. Birlikten kuvvet doğar. Çorbada bizim de tuzumuz olsun" diyen, Deveci İsmail ve Münevver Akkurt yaptıkları bağışla kampanyaya katıldıklarını belirttiler. Bu gün dünyanın ve ülkemizin bu illet hastalıkla mücadele ettiğini görüyoruz. Devletimizin almış olduğu bir takım tedbirler var. Sokağa çıkamıyoruz, evlerimize misafir de kabul etmiyoruz ve bizlerde bir yere gidemiyoruz. Devlet ve millet bir bütündür. Bu bütünün bir parçası da bizleriz, bize verilecek olan 1.000 TL bayram ikramiyemizi devletimize bağışlıyoruz. Devlet yoksa bizde yokuz, bizim atalarımızdan aldığımız Yörük kültürümüz de budur, önce devlet, vatan ve toprak. Devletimize ve toprağımıza sahip çıkacağız” dedi. Akkurt ailesi son olarak, “Bu salgın yüzünden evlerimizden çıkmamamız gerekiyor. Ramazan ayı ve devamında bayramla ilgili bir hazırlığımız da yok. 1.000 TL alan emeklilerimizin bu paralara devletimize ve 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bağışta bulunmalarını istiyoruz, devletimizin yanında olalım” diyerek sözlerini tamamladılar.
Aydın-Çine ilçesinde yaşayan 2 çocuk ve 4 torunu sahibi, Deveci İsmail ve Münevver Akkurt çiftinden 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına anlamlı bağış.

ÇİNE - Çine ilçesinde “Deveci İsmail” olarak tanınan, renkli simasıyla da ilçenin sevilen ve saygı duyulan ailesi erken ödenecek olan bayram ikramiyesini 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bağışta bulundular.

Akkurt ailesi yapığı açıklamasında, “Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı öncesi emeklilere verilecek olan 1.000 TL bayram ikramiyemizi,Korona virüsle mücadele ettiğimiz şu günlerde başlatılan milli dayanışma kampanyası 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem'e bireysel destek verme kararı aldık.

"Biz çok güçlü bir ülkeyiz. Birlikten kuvvet doğar. Çorbada bizim de tuzumuz olsun" diyen, Deveci İsmail ve Münevver Akkurt yaptıkları bağışla kampanyaya katıldıklarını belirttiler.

Bu gün dünyanın ve ülkemizin bu illet hastalıkla mücadele ettiğini görüyoruz. Devletimizin almış olduğu bir takım tedbirler var. Sokağa çıkamıyoruz, evlerimize misafir de kabul etmiyoruz ve bizlerde bir yere gidemiyoruz. Devlet ve millet bir bütündür. Bu bütünün bir parçası da bizleriz, bize verilecek olan 1.000 TL bayram ikramiyemizi devletimize bağışlıyoruz. Devlet yoksa bizde yokuz, bizim atalarımızdan aldığımız Yörük kültürümüz de budur, önce devlet, vatan ve toprak. Devletimize ve toprağımıza sahip çıkacağız” dedi.

Akkurt ailesi son olarak, “Bu salgın yüzünden evlerimizden çıkmamamız gerekiyor. Ramazan ayı ve devamında bayramla ilgili bir hazırlığımız da yok. 1.000 TL alan emeklilerimizin bu paralara devletimize ve 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bağışta bulunmalarını istiyoruz, devletimizin yanında olalım” diyerek sözlerini tamamladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.