Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çine'de yarım asırlık anılar yeniden canlandı

GÜNCEL 17.04.2018 - 12:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3690+ kez okundu.
 

Çine'de yarım asırlık anılar yeniden canlandı

Çine Ortaokulu mezunları, Çine Anadolu Lisesi'nde eski günlerini yad ederek, özlem giderdi.

AYDIN- Kara tahtalı dönemin mektepli çocukları, birbirlerine olan özlemlerini giderirken, okul anılarını tazeledi. Çine Ortaokulları Platformu üyeleri tarafından organize edilen etkinlik ile birlikte Çine Ortaokulu mezunları Çine Anadolu Lisesi'nde buluştu. Çine Anadolu Lisesi Müdürü Ali Kaya, mezunları kapıda karşıladı. Çine Ortaokulu ve lise mezunları, okullarını yıllar sonra ziyaret ediyor olmanın mutluluğu içerisinde eski okul yıllarını yad etti. Derslikleri gezerek, tahta sıralara oturan ve o günleri yeniden yaşayan mezunlar, okul idaresi tarafından hazırlanan tarihi resim sergisine de yoğun ilgi gösterdi. Birbirleriyle hasret gideren mezunlar, ilkini gerçekleştirdikleri buluşmalarını geleneksel hale getirmek istiyor. ANILAR YENİDEN CANLANDI Çine Ortaokulu’ndan mezun olan ve yıllar sonra arkadaşları ile okulunda buluşmanın sevincini yaşayan platform üyeleri, "İlk buluşmayı 12 arkadaşımız ile bir mekanda başlattık. Buluşmamızı daha da büyüterek geleneksel hale getirmek istedik. Çine'den uzakta yaşayan arkadaşlarımızın özlemini gidermek, eski günlerimiz yad etmek için bir buluşma günü düzenledik. Çok güzel oldu, hatıralarımız canlandı. Birbirimizle kucaklaştık. Anılarımızı tazeledik. Ders çalışmalarımız, okul yıllarımız, iyi, kötü anılarımız yeniden canlandı. Bu buluşmanın manevi değeri maddi bir değer ile ölçülemez. İnşallah bu buluşmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.
Çine Ortaokulu mezunları, Çine Anadolu Lisesi'nde eski günlerini yad ederek, özlem giderdi.

AYDIN- Kara tahtalı dönemin mektepli çocukları, birbirlerine olan özlemlerini giderirken, okul anılarını tazeledi.

Çine Ortaokulları Platformu üyeleri tarafından organize edilen etkinlik ile birlikte Çine Ortaokulu mezunları Çine Anadolu Lisesi'nde buluştu. Çine Anadolu Lisesi Müdürü Ali Kaya, mezunları kapıda karşıladı. Çine Ortaokulu ve lise mezunları, okullarını yıllar sonra ziyaret ediyor olmanın mutluluğu içerisinde eski okul yıllarını yad etti. Derslikleri gezerek, tahta sıralara oturan ve o günleri yeniden yaşayan mezunlar, okul idaresi tarafından hazırlanan tarihi resim sergisine de yoğun ilgi gösterdi. Birbirleriyle hasret gideren mezunlar, ilkini gerçekleştirdikleri buluşmalarını geleneksel hale getirmek istiyor.

ANILAR YENİDEN CANLANDI

Çine Ortaokulu’ndan mezun olan ve yıllar sonra arkadaşları ile okulunda buluşmanın sevincini yaşayan platform üyeleri, "İlk buluşmayı 12 arkadaşımız ile bir mekanda başlattık. Buluşmamızı daha da büyüterek geleneksel hale getirmek istedik. Çine'den uzakta yaşayan arkadaşlarımızın özlemini gidermek, eski günlerimiz yad etmek için bir buluşma günü düzenledik. Çok güzel oldu, hatıralarımız canlandı. Birbirimizle kucaklaştık. Anılarımızı tazeledik. Ders çalışmalarımız, okul yıllarımız, iyi, kötü anılarımız yeniden canlandı. Bu buluşmanın manevi değeri maddi bir değer ile ölçülemez. İnşallah bu buluşmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.