Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çine’de silahlar konuştu

ASAYİŞ 25.02.2017 - 12:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3303+ kez okundu.
 

Çine’de silahlar konuştu

Teksas’a dönen Hamitabat Mahallesi’nde 4 kişi silahla yaralandı

AYDIN- Aydın’ın Çine ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada ikisi aynı aileden 4 kişi yaralandı. Adeta Teksas’a dönen ilçede yaralananlardan birinin de meydana gelen kavga ile alakası olmadığı ve seken kurşunlardan birinin kendisine isabet etmesi sonucu yaralandığı öğrenildi. Olay gece yarısı Çine Hamitabat Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu ileri sürülen bir mekanda tartışan mekan sahibi M.A. ile müşteri M.A. arasında henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine iddiaya göre müşteri M.A. silahını çıkarıp mekan sahibi M.A.’ya ateş etti.  Babasının yaralandığını gören M.A.’nın oğlu A.A.’nın da karıştığı kavgada her iki taraf silahı ile karşılıklı ateş edince M.A. oğlu A.A. ve müşteri M.A. da yaralandı. Bu sırada bölgede bulunan ve kavga ile alakası olamayan N.G. de taraflardan birinin silahından çıkan kurşunun yanlışlıkla kendisine isabet etmesi nedeniyle yaralandı. Bir anda Teksas’a dönen mahalleye çok sayıda polis ekibi gelerek kavgayı önlemeye çalışırken bölgeye çağrılan ambulanslarla da yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazaen yaralanan N.G. Çine de tedavi altına alınırken, durumları ağır olan baba M.A., oğul A.A. ve müşteri M.A. Aydın’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Teksas’a dönen Hamitabat Mahallesi’nde 4 kişi silahla yaralandı

AYDIN- Aydın’ın Çine ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada ikisi aynı aileden 4 kişi yaralandı. Adeta Teksas’a dönen ilçede yaralananlardan birinin de meydana gelen kavga ile alakası olmadığı ve seken kurşunlardan birinin kendisine isabet etmesi sonucu yaralandığı öğrenildi.

Olay gece yarısı Çine Hamitabat Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu ileri sürülen bir mekanda tartışan mekan sahibi M.A. ile müşteri M.A. arasında henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine iddiaya göre müşteri M.A. silahını çıkarıp mekan sahibi M.A.’ya ateş etti.  Babasının yaralandığını gören M.A.’nın oğlu A.A.’nın da karıştığı kavgada her iki taraf silahı ile karşılıklı ateş edince M.A. oğlu A.A. ve müşteri M.A. da yaralandı. Bu sırada bölgede bulunan ve kavga ile alakası olamayan N.G. de taraflardan birinin silahından çıkan kurşunun yanlışlıkla kendisine isabet etmesi nedeniyle yaralandı.

Bir anda Teksas’a dönen mahalleye çok sayıda polis ekibi gelerek kavgayı önlemeye çalışırken bölgeye çağrılan ambulanslarla da yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kazaen yaralanan N.G. Çine de tedavi altına alınırken, durumları ağır olan baba M.A., oğul A.A. ve müşteri M.A. Aydın’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.