Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çine’de Karabulut istifa etti

SİYASET 01.12.2018 - 15:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1684+ kez okundu.
 

Çine’de Karabulut istifa etti

Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut’un, yürütmüş olduğu belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiği öğrenildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Belediye Meclisi Üyeliği adaylığı için istifa ettiği belirtilen Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, istifa açıklamasında şunları söyledi: “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde meclis üyeliği için aday olacak olan belediye başkan yardımcılarının 01 Aralık 2018 günü saat: 17.00'a kadar görevlerinden ayrılmaları gerektiğine dair Yüksek Seçim Kurulu'nun 19.11.2018 Tarih ve 1052 Sayılı kararına göre bugüne kadar yürütmekte olduğum görevimden istifa ediyorum. Başta bana devamlı destek olan Sayın Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer'e, meclis üyesi arkadaşlarıma, parti yöneticilerimize, tüm muhtarlarımıza, belediye çalışanları ve Çine halkına teşekkür ederim. Kalan 4 aylık süre içinde başkan yardımcılığı görevim devam etmese de gönüllü olarak görevimin başındayım. Bizler bu göreve Çine sevdalısı olarak geldik, öylede devam edeceğiz.”
Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut’un, yürütmüş olduğu belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiği öğrenildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Belediye Meclisi Üyeliği adaylığı için istifa ettiği belirtilen Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, istifa açıklamasında şunları söyledi:

“31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde meclis üyeliği için aday olacak olan belediye başkan yardımcılarının 01 Aralık 2018 günü saat: 17.00'a kadar görevlerinden ayrılmaları gerektiğine dair Yüksek Seçim Kurulu'nun 19.11.2018 Tarih ve 1052 Sayılı kararına göre bugüne kadar yürütmekte olduğum görevimden istifa ediyorum.

Başta bana devamlı destek olan Sayın Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer'e, meclis üyesi arkadaşlarıma, parti yöneticilerimize, tüm muhtarlarımıza, belediye çalışanları ve Çine halkına teşekkür ederim. Kalan 4 aylık süre içinde başkan yardımcılığı görevim devam etmese de gönüllü olarak görevimin başındayım. Bizler bu göreve Çine sevdalısı olarak geldik, öylede devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.