Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çine’de Hot Döner açıldı

GENEL 19.11.2017 - 14:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2786+ kez okundu.
 

Çine’de Hot Döner açıldı

Türkiye’nin vazgeçilmez damak tatlarından birisi olan döneri, Hatay usulü sosla buluşturan ‘Hot Döner’ Aydın’daki ilk şubesini Çine’de açtı.

AYDIN- Çine’nin siyaset ve iş dünyasının tanınmış simalarından Serkan Sevinç’e ait Hot Döner Çine Şubesi, Atatürk Caddesi üzerinde hizmet vermeye başladı. Açılış törenine, AK Parti Aydın Eski Milletvekili A. Gültekin Kılınç, Hot Döner Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Özkan, Hot Döner Françayzing Danışmanı Fatih Büyükaslan, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve teşkilatı, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve teşkilatı, Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, sivil toplum kuruluş temsilcileri, daire amirleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi Çine Müftüsü Mehmet Atay eşliğinde dua edildi. “TADIMLIK DEĞİL, DOYUMLUK” Hot Döner’in Çine’deki işletme sahibi Serkan Sevinç açılış konuşmasında, “İşletmemiz helal et sertifikalıdır. Tüm denetimleri tamdır. Uluslararası denetimleri yapılmıştır. Türkiye’de herkesin kabul gördüğü yöntemler ile dönerimizi hazırlayıp, müşterilerimize sunuyoruz. Çine’de bir eksiklik olduğunu fark ettik. Tadımlık, değil doyumluk parolası ile bu işletmemizi açtık. Çinelilerin bu işletmemize sahip çıkacağına gönülden inanıyoruz” dedi. HEDEF 500 ŞUBE Hot Döner Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Selçuk Özkan, “Çine’de Serkan Sevinç kardeşimiz ile birlikte açmış olduğumuz şubemiz Çinelileri meşhur Hatay soslu dönerimiz ile buluşturacak. Çok mutluyuz. Hedefimiz 500 şubeye ulaşmak. 2018 hedefimiz 200 bayiye ulaşmak. Farklı yerleşim yerlerinde açılışlarımız devam ediyor. Aydın’da ilk şubemizi Çine’de açtık ancak diğer ilçelerde de var olmayı hedefliyoruz. Yurtdışında Suudi Arabistan, İngiltere, Ukrayna, İngiltere, Azerbaycan ve Bosna Hersek’te de hizmet veriyoruz” dedi.
Türkiye’nin vazgeçilmez damak tatlarından birisi olan döneri, Hatay usulü sosla buluşturan ‘Hot Döner’ Aydın’daki ilk şubesini Çine’de açtı.

AYDIN- Çine’nin siyaset ve iş dünyasının tanınmış simalarından Serkan Sevinç’e ait Hot Döner Çine Şubesi, Atatürk Caddesi üzerinde hizmet vermeye başladı.

Açılış törenine, AK Parti Aydın Eski Milletvekili A. Gültekin Kılınç, Hot Döner Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Özkan, Hot Döner Françayzing Danışmanı Fatih Büyükaslan, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve teşkilatı, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve teşkilatı, Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, sivil toplum kuruluş temsilcileri, daire amirleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi Çine Müftüsü Mehmet Atay eşliğinde dua edildi.

“TADIMLIK DEĞİL, DOYUMLUK”

Hot Döner’in Çine’deki işletme sahibi Serkan Sevinç açılış konuşmasında, “İşletmemiz helal et sertifikalıdır. Tüm denetimleri tamdır. Uluslararası denetimleri yapılmıştır. Türkiye’de herkesin kabul gördüğü yöntemler ile dönerimizi hazırlayıp, müşterilerimize sunuyoruz. Çine’de bir eksiklik olduğunu fark ettik. Tadımlık, değil doyumluk parolası ile bu işletmemizi açtık. Çinelilerin bu işletmemize sahip çıkacağına gönülden inanıyoruz” dedi.

HEDEF 500 ŞUBE

Hot Döner Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Selçuk Özkan, “Çine’de Serkan Sevinç kardeşimiz ile birlikte açmış olduğumuz şubemiz Çinelileri meşhur Hatay soslu dönerimiz ile buluşturacak. Çok mutluyuz. Hedefimiz 500 şubeye ulaşmak. 2018 hedefimiz 200 bayiye ulaşmak. Farklı yerleşim yerlerinde açılışlarımız devam ediyor. Aydın’da ilk şubemizi Çine’de açtık ancak diğer ilçelerde de var olmayı hedefliyoruz. Yurtdışında Suudi Arabistan, İngiltere, Ukrayna, İngiltere, Azerbaycan ve Bosna Hersek’te de hizmet veriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.