Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çine Zabıtası fırınları denetledi

GÜNCEL 25.09.2018 - 18:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2976+ kez okundu.
 

Çine Zabıtası fırınları denetledi

Çine’de faaliyet gösteren ekmek fırınlarının, sabah saat 04:00’da Belediye Zabıta Amirliği Ekipleri ve Belediye Gıda Mühendisi tarafından sağlık ve hijyen kuralları açısından denetlendiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, denetimlerde fırınların genel hijyen kuralları, ekmek gramajı, un ve katkı maddeleri ile sağlık konularına uyup uymadıklarını incelendi. Denetimlerde gereken şartlara uymayan esnafa uyarı verildi, tekrarı halinde ve eksikliklerini gidermedikleri takdirde gerekli cezai işlem uygulanacağı konularında bilgilendirmeler yapıldı. Zabıta Amirliğince yapılan açıklamada, “Çine Belediyesi olarak halkımızın sağlığı için bu denetimleri sıkılaştıracağız. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenilir gıdalar tüketebilmesi için çalışmalarımız devam edecektir. Sadece fırınların denetimi değil, halkımızı ilgilendiren ve sorumluluk alanımıza giren tüm konularda denetim ve çalışmalarımız tüm hızıyla sürecektir” denildi.
Çine’de faaliyet gösteren ekmek fırınlarının, sabah saat 04:00’da Belediye Zabıta Amirliği Ekipleri ve Belediye Gıda Mühendisi tarafından sağlık ve hijyen kuralları açısından denetlendiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, denetimlerde fırınların genel hijyen kuralları, ekmek gramajı, un ve katkı maddeleri ile sağlık konularına uyup uymadıklarını incelendi. Denetimlerde gereken şartlara uymayan esnafa uyarı verildi, tekrarı halinde ve eksikliklerini gidermedikleri takdirde gerekli cezai işlem uygulanacağı konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Zabıta Amirliğince yapılan açıklamada, “Çine Belediyesi olarak halkımızın sağlığı için bu denetimleri sıkılaştıracağız. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenilir gıdalar tüketebilmesi için çalışmalarımız devam edecektir. Sadece fırınların denetimi değil, halkımızı ilgilendiren ve sorumluluk alanımıza giren tüm konularda denetim ve çalışmalarımız tüm hızıyla sürecektir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.