Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çine MYO’dan üçüncülük ödülü

EĞİTİM 01.06.2017 - 14:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2871+ kez okundu.
 

Çine MYO’dan üçüncülük ödülü

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Çine Meslek Yüksek Okulu, 5. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı yarışmasında üçüncü oldu.

AYDIN- Gıda İhracatçılar Meclisi ve Ege İhracatçılar Birliği tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı yarışmasında Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksek Okulu (MYO) Gıda İşleme Bölümü İzmir’de 3.’lükle ödüllendirildi. 400’ün üzerinde proje başvurusu yapılan, 168 projenin ise kayda değer bulunduğu organizasyonda sadece 54 proje yarışmaya hak kazandı. Öğr. Gör. Ali Göncü ve Umut Özdavar’ın “Glutensiz Kinoalı Kayseri Mantısı” konulu projesi büyük ilgi görerek değerlendirme kurulu tarafından ödüllendirildi.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Çine Meslek Yüksek Okulu, 5. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı yarışmasında üçüncü oldu.

AYDIN- Gıda İhracatçılar Meclisi ve Ege İhracatçılar Birliği tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı yarışmasında Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksek Okulu (MYO) Gıda İşleme Bölümü İzmir’de 3.’lükle ödüllendirildi.

400’ün üzerinde proje başvurusu yapılan, 168 projenin ise kayda değer bulunduğu organizasyonda sadece 54 proje yarışmaya hak kazandı. Öğr. Gör. Ali Göncü ve Umut Özdavar’ın “Glutensiz Kinoalı Kayseri Mantısı” konulu projesi büyük ilgi görerek değerlendirme kurulu tarafından ödüllendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.