Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çine ilçesinde Kuvai-Milliye ruhu canlandı!

GÜNCEL 09.04.2020 - 14:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4361+ kez okundu.
 

Çine ilçesinde Kuvai-Milliye ruhu canlandı!

Yeni Ufuk Gazetesi Haber Merkezimizin yaptığı haber Çine ilçesinde adeta bir bağış kampanyasının fitilinin ateşini yaktı.

ÇİNE - Aydın-Çine ilçesinde yaşayan 2 çocuk ve 4 torunu sahibi, Deveci İsmail ve Münevver Akkurt çiftinden Çine ilçesinde “Deveci İsmail” olarak tanınan, renkli simasıyla da ilçenin sevilen ve saygı duyulan ailesi erken ödenecek olan bayram ikramiyesini 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bağışta bulundular. “7 CİHANDA MAZLUMLARA YARDIM EDEN BİR DEVLETİZ” Çine ilçesinin esnaflarından, 1965 yılında Güler Bisiklet işletmesini kuran, Halil İbrahim Güler, “Devletimizin başlatmış olduğu ‘devlet millet elele’ kampanyasına bende katılıyorum diyerek, erken verilecek olan 1.000 TL bayram harçlığımızı bağışlıyoruz” dedi. Halil İbrahim Güler gazetemize yaptığı açıklamasında, “7 cihanda mazlumlara yardım eden bir devletin vatandaşı olmaktan Güler ailesi alarak gurur duyuyoruz. Dünyada zorlu hadiseler yaşanır iken devletimiz her zaman vatandaşının yanında olmuştur. Bizlere de gücümüz yettiği kadar dalgalanan al bayrağımıza, ezanımıza, vatanımıza ve devletimize sahip çıkmak düşer. Çine’de Kuvayi-Milliye ruhu harekete geçmiştir. Gönüllü olarak bayram öncesi emeklilere verilecek olan ikramiyemi, 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bağışlıyorum. Çinemizde Kuvayi-Milliye ateşini yakan Deveci İsmail ve ailesine çok teşekkür ediyorum, Çineli yaşayan emekli arkadaşlarımı da bu kampanyaya davet ediyorum” dedi.
Yeni Ufuk Gazetesi Haber Merkezimizin yaptığı haber Çine ilçesinde adeta bir bağış kampanyasının fitilinin ateşini yaktı.

ÇİNE - Aydın-Çine ilçesinde yaşayan 2 çocuk ve 4 torunu sahibi, Deveci İsmail ve Münevver Akkurt çiftinden Çine ilçesinde “Deveci İsmail” olarak tanınan, renkli simasıyla da ilçenin sevilen ve saygı duyulan ailesi erken ödenecek olan bayram ikramiyesini 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bağışta bulundular.

“7 CİHANDA MAZLUMLARA YARDIM EDEN BİR DEVLETİZ”

Çine ilçesinin esnaflarından, 1965 yılında Güler Bisiklet işletmesini kuran, Halil İbrahim Güler, “Devletimizin başlatmış olduğu ‘devlet millet elele’ kampanyasına bende katılıyorum diyerek, erken verilecek olan 1.000 TL bayram harçlığımızı bağışlıyoruz” dedi.

Halil İbrahim Güler gazetemize yaptığı açıklamasında, “7 cihanda mazlumlara yardım eden bir devletin vatandaşı olmaktan Güler ailesi alarak gurur duyuyoruz. Dünyada zorlu hadiseler yaşanır iken devletimiz her zaman vatandaşının yanında olmuştur. Bizlere de gücümüz yettiği kadar dalgalanan al bayrağımıza, ezanımıza, vatanımıza ve devletimize sahip çıkmak düşer. Çine’de Kuvayi-Milliye ruhu harekete geçmiştir. Gönüllü olarak bayram öncesi emeklilere verilecek olan ikramiyemi, 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bağışlıyorum. Çinemizde Kuvayi-Milliye ateşini yakan Deveci İsmail ve ailesine çok teşekkür ediyorum, Çineli yaşayan emekli arkadaşlarımı da bu kampanyaya davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.