Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çine erkanı Afrin Gazisi'ni ziyaret etti

GÜNCEL 14.03.2018 - 12:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4255+ kez okundu.
 

Çine erkanı Afrin Gazisi'ni ziyaret etti

Belediye Başkanı E. Salih Dinçer başta olmak üzere Çine erkanı Afrin Gazisi Hakan Oktay'ı evinde ziyaret etti.

AYDIN- Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, Çine İlçe Müftüsü Mehmet Atay, Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, Çine Şoförler Odası Başkanı Bircan Öter, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nail Uzun, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan kahraman askerimiz Uzman Çavuş Jandarma Komando Hakan Oktay’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ovacık Mahallesi’ndeki evinde istirahat eden Afrin Gazisi Hakan Oktay’dan bilgiler alan ziyaretçiler, “Sizler ordasınız diye bizler rahat uyuyoruz, Allah sizlerden razı olsun. Sen ve senin gibi kahramanlarımız, bu ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmak isteyen teröristlere karşı yürütülen mücadele sırasında yaralandı. Terör olaylarında yaralanan herkese acil şifalar diliyoruz, şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyoruz” dediler. Afrin Gazisi Bircan Oktay da, burada izinli olmasından dolayı rahatsız olduğunu, rapor istememesine rağmen zorla rapor aldığı için geldiğini, timlerinde 6 yaralı, 1 şehit verdiklerini, bir an önce arkadaşlarının yanına gitmek istediğini ve ülkemizin huzuru için görevinin başına dönmek istediğini, söyledi. Ziyaretin sonunda İlçe Müftüsü Mehmet Atay tüm şehit ve gazilerimiz için dua etti.
Belediye Başkanı E. Salih Dinçer başta olmak üzere Çine erkanı Afrin Gazisi Hakan Oktay'ı evinde ziyaret etti.

AYDIN- Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, Çine İlçe Müftüsü Mehmet Atay, Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, Çine Şoförler Odası Başkanı Bircan Öter, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nail Uzun, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan kahraman askerimiz Uzman Çavuş Jandarma Komando Hakan Oktay’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ovacık Mahallesi’ndeki evinde istirahat eden Afrin Gazisi Hakan Oktay’dan bilgiler alan ziyaretçiler, “Sizler ordasınız diye bizler rahat uyuyoruz, Allah sizlerden razı olsun. Sen ve senin gibi kahramanlarımız, bu ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmak isteyen teröristlere karşı yürütülen mücadele sırasında yaralandı. Terör olaylarında yaralanan herkese acil şifalar diliyoruz, şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyoruz” dediler.

Afrin Gazisi Bircan Oktay da, burada izinli olmasından dolayı rahatsız olduğunu, rapor istememesine rağmen zorla rapor aldığı için geldiğini, timlerinde 6 yaralı, 1 şehit verdiklerini, bir an önce arkadaşlarının yanına gitmek istediğini ve ülkemizin huzuru için görevinin başına dönmek istediğini, söyledi.

Ziyaretin sonunda İlçe Müftüsü Mehmet Atay tüm şehit ve gazilerimiz için dua etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.