Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çine Emniyeti'nden şehitlerin ruhuna lokma

GÜNCEL 13.12.2016 - 09:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1504+ kez okundu.
 

Çine Emniyeti'nden şehitlerin ruhuna lokma

Lokma hayrına ilçe protokolü de katıldı

AYDIN- Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü, İstanbul’daki hain saldırıda şehit düşen meslektaşları için lokma hayrı yaptı. Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam Özkan Demir ve ilçe protokolü de katılarak polislere baş sağlığı diledi. İstanbul’da önceki akşam yaşanan terör saldırısında şehit düşen polislerin ruhuna Çine Emniyet Müdürlüğü’nde hayır düzenlendi. Düzenlenen lokma hayrına Kaymakam Özkan Demir, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Çine Müftüsü Feyyaz İdin, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Program kapsamında hem hayır etkinliğine katılan hem de Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulunan Kaymakam Özkan Demir ve beraberindekiler, terörü lanetleyerek bu tür menfur olayların son bulmasını istediler. Taziyeleri kabul eden Çine İlçe Emniyet Müdürü Ali Ridvan Onat, acılarını gerek bizzat gelerek, gerekse duygu ve düşünceleri ile paylaşan herkese teşekkür etti. Program kapsamında davetlilere ve vatandaşlara lokma dağıtılırken, şehitler için hatim okunup dua edildi.
Lokma hayrına ilçe protokolü de katıldı

AYDIN- Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü, İstanbul’daki hain saldırıda şehit düşen meslektaşları için lokma hayrı yaptı. Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam Özkan Demir ve ilçe protokolü de katılarak polislere baş sağlığı diledi.

İstanbul’da önceki akşam yaşanan terör saldırısında şehit düşen polislerin ruhuna Çine Emniyet Müdürlüğü’nde hayır düzenlendi. Düzenlenen lokma hayrına Kaymakam Özkan Demir, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Çine Müftüsü Feyyaz İdin, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Program kapsamında hem hayır etkinliğine katılan hem de Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulunan Kaymakam Özkan Demir ve beraberindekiler, terörü lanetleyerek bu tür menfur olayların son bulmasını istediler. Taziyeleri kabul eden Çine İlçe Emniyet Müdürü Ali Ridvan Onat, acılarını gerek bizzat gelerek, gerekse duygu ve düşünceleri ile paylaşan herkese teşekkür etti.

Program kapsamında davetlilere ve vatandaşlara lokma dağıtılırken, şehitler için hatim okunup dua edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.