Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çine’de Dolu yağışı korkuttu!

09.08.2020 - 16:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4238+ kez okundu.
 

Çine’de Dolu yağışı korkuttu!

Aydın-Çine İlçesinde Dolu yağışı üreticilere korkuttu.

ÇİNE - Çine ilçesinin Hasanlar Mahallesi'nde zeytin tanesi büyüklüğünde yağan dolu bölge üreticisini korkuttu. Gazetemizin haber merkezine gelen son dakika haberlerine göre Çine ilçesi Hasanlar Mahallesi ve çevresinde etkili olan dolu yağışı ekili arazilerde hasara yol açtı. Hasanlar Mahallesi ve çevresinde etkili olan dolu yağışı, Çine bölgesinde nerelere de etkilediği, yağışın ne kadar devam ettiği ve bölge üreticisine ne kadar zararı olduğu yönünde çalışmalarımız devam ediyor.
Aydın-Çine İlçesinde Dolu yağışı üreticilere korkuttu.

ÇİNE - Çine ilçesinin Hasanlar Mahallesi'nde zeytin tanesi büyüklüğünde yağan dolu bölge üreticisini korkuttu.

Gazetemizin haber merkezine gelen son dakika haberlerine göre Çine ilçesi Hasanlar Mahallesi ve çevresinde etkili olan dolu yağışı ekili arazilerde hasara yol açtı. Hasanlar Mahallesi ve çevresinde etkili olan dolu yağışı, Çine bölgesinde nerelere de etkilediği, yağışın ne kadar devam ettiği ve bölge üreticisine ne kadar zararı olduğu yönünde çalışmalarımız devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.