Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çine’de Ak gençlik Tarhan’a emanet

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 08.01.2015 - 22:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3604+ kez okundu.
 

Çine’de Ak gençlik Tarhan’a emanet

AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanlığına Ali Tarhan seçildi.

Yeni Ufuk/Aziz Özden Çine Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan ve tek listeyle gidilen AK Parti Çine Gençlik kolları Kongresinde Başkan Ali Tarhan seçildi. Kongreye AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İlçe Başkanı Mehmet Tosun sözlerine, “AK Parti’nin Ak gençliğine selamlıyorum” diyerek başladı. Başkan Tosun, “Bu bir bayrak yarışıdır. Gençlik kolları seçimimizden önce, Gençlik Kolları İl Başkanımız bizden üç isim istedi. Bizde birbirinden değerli üç kardeşimizin 'Mustafa Adsız, Mehmet Sezer ve Ali Tarhan' isimlerini ile gönderdik. Genel Merkezimiz ise Ali Tarhan başkanlığında devam edilmesine karar verdi. Kongre sonrası özellikle yönetimde olan kardeşlerimizden “AK Parti ve Ak genliğe yakışan bir çalışma istiyorum” Sizle AK Partinin bir mensubu olduğunuzu hiçbir zaman unutmayın, bu bir davadır, bu bir milli meseledir, bu bir sorumluluktur, bu bir vebaldir onun için konuşmalarınızla, davranışlarınızla, giyim ve kuşamlarınızla, saygı ve sevginizle hem farklı olduğunuzu çevrenizdekilere hissettirmelisini” dedi. Başkan Tosun son olarak, “içinizden 2019 yerel seçimlerinde Çine Belediyesinin burçlarına AK Partinin bayrağını dikecek “Ulubatlı Hasanlar” çıkacak biz buna inanıyoruz diyerek sözlerini bitirdi. Başkan Ali Tarhan ise, “Gençlik Kolları bu partinin en alt tabanıdır. Gençlik Kolları çok önemli bir faktördür. Gençlik Kolları olmazsa bir parti asla olamaz. Gençlik kolları görevlerini en iyi yerine getiren, vasfı büyük, kendisi küçük ama yüreği büyük kişilerdir, diyerek, ben bu görevi 4 yıldır yapıyorum. Bundan sonra yeni oluşturduğumuz yönetim kurulu üyelerimizle Çine’de partimizi en üst sıraya yani hak ettiği yeri getirme gayretiyle hep birlikte çalışacağız” dedi. İl Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner Sözlerine İl Başkanı Sadık Atay, Milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş ve A. Gültekin Kılınç’ın selamlarını getirdim diyerek başladı. Üner,“Çine bizim için çok önemli. Biliyorsunuz Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, Mustafa Savaş Çinelidir. Hep birlikte çok çalıştık ama BŞB’yi kazanamadık. Bizle çok çalışmalıyız, bu bir bayrak yarışıdır tek bir kişi başkan olacak. Bizler tek başımıza hiçbir şeyi ifade etmiyoruz. Teşkilat olmadan ilçe başkanımız, il başkanımız, belediye başkanımız, meclis üyelerimiz, kadın kolları başkanımız yani hepimiz bir bütün içerisinde bir uyum halinde çalışmalıyız” dedi. Ayrıca yeni görev alan tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum diyerek sözlerine son verdi.
AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanlığına Ali Tarhan seçildi.

Yeni Ufuk/Aziz Özden

Çine Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan ve tek listeyle gidilen AK Parti Çine Gençlik kolları Kongresinde Başkan Ali Tarhan seçildi.

Kongreye AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İlçe Başkanı Mehmet Tosun sözlerine, “AK Parti’nin Ak gençliğine selamlıyorum” diyerek başladı.

Başkan Tosun, “Bu bir bayrak yarışıdır. Gençlik kolları seçimimizden önce, Gençlik Kolları İl Başkanımız bizden üç isim istedi. Bizde birbirinden değerli üç kardeşimizin 'Mustafa Adsız, Mehmet Sezer ve Ali Tarhan' isimlerini ile gönderdik. Genel Merkezimiz ise Ali Tarhan başkanlığında devam edilmesine karar verdi. Kongre sonrası özellikle yönetimde olan kardeşlerimizden “AK Parti ve Ak genliğe yakışan bir çalışma istiyorum” Sizle AK Partinin bir mensubu olduğunuzu hiçbir zaman unutmayın, bu bir davadır, bu bir milli meseledir, bu bir sorumluluktur, bu bir vebaldir onun için konuşmalarınızla, davranışlarınızla, giyim ve kuşamlarınızla, saygı ve sevginizle hem farklı olduğunuzu çevrenizdekilere hissettirmelisini” dedi.

Başkan Tosun son olarak, “içinizden 2019 yerel seçimlerinde Çine Belediyesinin burçlarına AK Partinin bayrağını dikecek “Ulubatlı Hasanlar” çıkacak biz buna inanıyoruz diyerek sözlerini bitirdi.

Başkan Ali Tarhan ise, “Gençlik Kolları bu partinin en alt tabanıdır. Gençlik Kolları çok önemli bir faktördür. Gençlik Kolları olmazsa bir parti asla olamaz. Gençlik kolları görevlerini en iyi yerine getiren, vasfı büyük, kendisi küçük ama yüreği büyük kişilerdir, diyerek, ben bu görevi 4 yıldır yapıyorum. Bundan sonra yeni oluşturduğumuz yönetim kurulu üyelerimizle Çine’de partimizi en üst sıraya yani hak ettiği yeri getirme gayretiyle hep birlikte çalışacağız” dedi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner Sözlerine İl Başkanı Sadık Atay, Milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş ve A. Gültekin Kılınç’ın selamlarını getirdim diyerek başladı. Üner,“Çine bizim için çok önemli. Biliyorsunuz Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, Mustafa Savaş Çinelidir. Hep birlikte çok çalıştık ama BŞB’yi kazanamadık.

Bizle çok çalışmalıyız, bu bir bayrak yarışıdır tek bir kişi başkan olacak. Bizler tek başımıza hiçbir şeyi ifade etmiyoruz. Teşkilat olmadan ilçe başkanımız, il başkanımız, belediye başkanımız, meclis üyelerimiz, kadın kolları başkanımız yani hepimiz bir bütün içerisinde bir uyum halinde çalışmalıyız” dedi. Ayrıca yeni görev alan tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.