Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cinayet şüphelisi yakalandı

ASAYİŞ 02.06.2018 - 13:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2993+ kez okundu.
 

Cinayet şüphelisi yakalandı

Dalyan cinayetinin şüphelisi Kuşadası’nda yakalandı

AYDIN- Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan’da 2 gün önce 1 kişinin hayatını kaybedip, 1 kişinin de ağır yaralandığı silahlı saldırı olayının şüphelisi olarak aranan bir kişi Kuşadası’nda polis tarafından yakalandı. 30 Mayıs 2018 tarihinde Muğla’nın Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesi, İztuzu Caddesi’nde Kutlay Bilgiç, S.U. ve kimliği belirsiz bir kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıkmıştı. Kısa sürede büyüyen tartışma, silahlı kavgaya dönüşmüş, olayda, kavga ettikleri kişi tarafından tabanca ile vurulan Kutlay Bilgiç ölmüş, S.U. ise ağır yaralanmıştı. Olayın ardından isminin daha sonra F.K.P. olduğu öğrenilen kişi silahlı saldırıyı gerçekleştirip, kayıplara karışmıştı. Ortaca Cumhuriyet Savcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında her yerde aranan F.K.P. isimli şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Bu kapsamda istihbarat alan Kuşadası polisi, Dalyan cinayeti zanlısının Kuşadası’na geldiğini tespit etti. Kuşadası polisinin yaptığı araştırma sonucu eski Cuma Pazarı bölgesinde olduğu belirlenen cinayet şüphelisi F.K.P. yapılan operasyonla ele geçirildi. Gözaltına alınan F.K.P. Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine götürüldü.
Dalyan cinayetinin şüphelisi Kuşadası’nda yakalandı

AYDIN- Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan’da 2 gün önce 1 kişinin hayatını kaybedip, 1 kişinin de ağır yaralandığı silahlı saldırı olayının şüphelisi olarak aranan bir kişi Kuşadası’nda polis tarafından yakalandı.

30 Mayıs 2018 tarihinde Muğla’nın Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesi, İztuzu Caddesi’nde Kutlay Bilgiç, S.U. ve kimliği belirsiz bir kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıkmıştı. Kısa sürede büyüyen tartışma, silahlı kavgaya dönüşmüş, olayda, kavga ettikleri kişi tarafından tabanca ile vurulan Kutlay Bilgiç ölmüş, S.U. ise ağır yaralanmıştı. Olayın ardından isminin daha sonra F.K.P. olduğu öğrenilen kişi silahlı saldırıyı gerçekleştirip, kayıplara karışmıştı.

Ortaca Cumhuriyet Savcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında her yerde aranan F.K.P. isimli şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Bu kapsamda istihbarat alan Kuşadası polisi, Dalyan cinayeti zanlısının Kuşadası’na geldiğini tespit etti. Kuşadası polisinin yaptığı araştırma sonucu eski Cuma Pazarı bölgesinde olduğu belirlenen cinayet şüphelisi F.K.P. yapılan operasyonla ele geçirildi. Gözaltına alınan F.K.P. Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.