Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Cimnastik Yarışmaları gerçekleştirildi

SPOR 11.01.2019 - 10:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3170+ kez okundu.
 

Cimnastik Yarışmaları gerçekleştirildi

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Efeler Atatürk Spor Salonu’nda Okullar Arası Minik, Küçük, Yıldız ve Genç Cimnastik İl Birinciliği müsabakaları gerçekleştirildi.

AYDIN- Aydın Okulsporları İl Temsilciliği’nin faaliyet takviminde yer alan 2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Minik, Küçük, Yıldız ve Genç Cimnastik İl Birinciliği müsabakalarına yaklaşık 120 sporcu katıldı. Veliler Heyecanla İzledi Efeler Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen cimnastik yarışmalarına katılan sporcuların velileri tribünde gösterileri heyecanla takip etti. Okullararası gerçekleştirilen cimnastik müsabakalarında kategorilerinde derece elde eden sporcular Aydın’ı gruplarda temsil etme hakkı kazandı. Step Aerobik yarışmalarının sonucunda küçükler kategorisinde Özel Naci Akdoğan Koleji 1’inci, Özel Söke Amerikan Kültür Derneği İlkokulu 2’nci, yıldızlar kategorisinde Mustafa Kiriş Ortaokulu 1’inci, Özel Söke Kültür Ortaokulu 2’nci ve Özel Nazilli Bahçeşehir Koleji 3’üncü oldu. Gençler kategorisinde ise Cumhuriyet Anadolu Lisesi 1’inci, Murat Hale Küçükoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2’nci oldu. Yarışmalarda takımların dışında ferdi kategorilerde sporcular da yer aldı. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü derece elde eden takımlara kupa, sporculara da madalya takdim etti.
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Efeler Atatürk Spor Salonu’nda Okullar Arası Minik, Küçük, Yıldız ve Genç Cimnastik İl Birinciliği müsabakaları gerçekleştirildi.

AYDIN- Aydın Okulsporları İl Temsilciliği’nin faaliyet takviminde yer alan 2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Minik, Küçük, Yıldız ve Genç Cimnastik İl Birinciliği müsabakalarına yaklaşık 120 sporcu katıldı.

Veliler Heyecanla İzledi

Efeler Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen cimnastik yarışmalarına katılan sporcuların velileri tribünde gösterileri heyecanla takip etti. Okullararası gerçekleştirilen cimnastik müsabakalarında kategorilerinde derece elde eden sporcular Aydın’ı gruplarda temsil etme hakkı kazandı.

Step Aerobik yarışmalarının sonucunda küçükler kategorisinde Özel Naci Akdoğan Koleji 1’inci, Özel Söke Amerikan Kültür Derneği İlkokulu 2’nci, yıldızlar kategorisinde Mustafa Kiriş Ortaokulu 1’inci, Özel Söke Kültür Ortaokulu 2’nci ve Özel Nazilli Bahçeşehir Koleji 3’üncü oldu. Gençler kategorisinde ise Cumhuriyet Anadolu Lisesi 1’inci, Murat Hale Küçükoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2’nci oldu.

Yarışmalarda takımların dışında ferdi kategorilerde sporcular da yer aldı. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü derece elde eden takımlara kupa, sporculara da madalya takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.