Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çilek Güzeli tacını taktı

GENEL 06.05.2019 - 11:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2926+ kez okundu.
 

Çilek Güzeli tacını taktı

Sultanhisar İlçesi Atça Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen programda, öncelikle Çilek Güzeli Tacı sahibini buldu.

AYDIN- Nysa Festivali kapsamında, 10 jüri üyesinin ve 11 genç kızın katıldığı yarışmada, Merve Adıöz 372 puanla 1. olurken, Latife Cangüven 332 puanla 2., Tasaliç Eczana 297 puanla 3. oldu. Birinci olan Çilek Güzeli Merve Adıöz'ün tacını Sultanhisar Kaymakamı Rasim Belge taktı. 2. olan güzel Latife Cangüven şiltini Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'dan, 3. güzel Tasaliç Eczana ise, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ve eşi Müjgan Yıldırımkaya'dan aldı. Gaziantep Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Oğul ve Ökkeş Faruk Masmas tarafından Başkan Osman Yıldırımkaya ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a üzerine fotoğraflarının dokunduğu halı hediye edildi. Gecede sahne alan ünlü sanatçı Lara, binlerce kişiye verdiği konser ile büyük beğeni topladı. Konserin ardından bu yılki festivalimiz sona erdi.
Sultanhisar İlçesi Atça Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen programda, öncelikle Çilek Güzeli Tacı sahibini buldu.

AYDIN- Nysa Festivali kapsamında, 10 jüri üyesinin ve 11 genç kızın katıldığı yarışmada, Merve Adıöz 372 puanla 1. olurken, Latife Cangüven 332 puanla 2., Tasaliç Eczana 297 puanla 3. oldu. Birinci olan Çilek Güzeli Merve Adıöz'ün tacını Sultanhisar Kaymakamı Rasim Belge taktı. 2. olan güzel Latife Cangüven şiltini Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'dan, 3. güzel Tasaliç Eczana ise, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ve eşi Müjgan Yıldırımkaya'dan aldı.

Gaziantep Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Oğul ve Ökkeş Faruk Masmas tarafından Başkan Osman Yıldırımkaya ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a üzerine fotoğraflarının dokunduğu halı hediye edildi.

Gecede sahne alan ünlü sanatçı Lara, binlerce kişiye verdiği konser ile büyük beğeni topladı. Konserin ardından bu yılki festivalimiz sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.