Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çıldır’a Kocaeli’den destek

GÜNCEL 19.12.2017 - 17:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1968+ kez okundu.
 

Çıldır’a Kocaeli’den destek

Aydın Çıldır Havalimanı İmza Kampanyası’na Kocaeli’den destek geldi.

AYDIN- Ankara’da faaliyet gösteren Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin başlattığı imza kampanyasına Kocaeli’nden destek geldiği bildirildi. Dernekten edinilen bilgiye göre, Kocaeli ilinde faaliyet gösteren Aydın İli ve İlçeleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 16 Aralık 2017 Cumartesi günü düzenlediği “Efeler Gecesi”ne Dernek Başkanı Olgun Koçak’ın daveti üzerine Ankara’da faaliyet gösteren Aydınlılar Derneği olarak Dernek Başkanı Halil Apaydın, Genel Sekreteri Menderes Payze ve zeybek ekibimizle katıldı. Tolga Çandar’ın da sahne aldığı Efeler Gecesi’ne eski milletvekili Ertuğrul Kumcuoğlu, Kocaeli Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm ve Aydınlılar katıldı. Kocaeli’de gerçekleşen Aydınlılar Gecesi’nde söz alan Aydınlılar Derneği Başkanı Halil Apaydın, Kocaeli’nde düzenlenen Aydınlılar Gecesi’ne Dernek Başkanı Olgun Koçak’ın daveti üzerine katıldıklarını, Ankara’da yaşayan Aydınlıların selamlarını getirdiklerini, bu güzel gecede hemşerilerimizle birlikte olmakta mutlu olduğunu söyledi. Apaydın, konuşmasının devamında, gurbette yaşayan Aydınlılar olarak birlik içinde olmaları gerektiğini, kültürü yaşamak, yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak gerektiğini, bunu da en güzel şekilde sivil toplum kuruluşlarının başarabileceğini, bu gecede bunun ispatı olduğunu söyledi. Apaydın, derneklerin faaliyetlerinin sadece kültüre sahip çıkmak, yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak olmadığını, bunun yanında Aydın’ın tanıtımına ve gelişmesine katkı sağlamak ve destek vermek olduğunu söyledi. Bu amaçla Aydın Çıldır Havalimanı’nın yolcu taşımacılığına açılması için Ankara’da imza kampanyası başlattıklarını, daha önce Aydın’da açılan imza kampanyasına Ankara’dan destek verdiklerini, Kocaeli’nde düzenlenen bu gecede Çıldır Havalimanı’nın yolcu taşımacılığına açılması için başlatılan imza kampanyasına Kocaeli’nde yaşayan Aydınlılar olarak destek olmaları gerektiğini, Aydın’ın eğitim, turizm, tarım, ticaret potansiyeli açısından değerlendirildiğinde havalimanını hak ettiğini söyledi. Başkan Apaydın, konuşmasına Kocaeli’nde gerçekleşen Aydınlılar gecesine bizi davet eden Kocaeli Aydınlılar Dernek Başkanı Olgun Koçak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek son verdi. Kocaeli’de düzenlenen gecede Aydın Çıldır Havalimanı imza kampanyasına eski milletvekilimiz Ertuğrul Kumcuoğlu, Muğla eski Milletvekili Tolga Çandar, Kocaeli Aydınlılar Dernek Başkanı Olgun Koçak da imza atarak destek verdi.
Aydın Çıldır Havalimanı İmza Kampanyası’na Kocaeli’den destek geldi.

AYDIN- Ankara’da faaliyet gösteren Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin başlattığı imza kampanyasına Kocaeli’nden destek geldiği bildirildi.

Dernekten edinilen bilgiye göre, Kocaeli ilinde faaliyet gösteren Aydın İli ve İlçeleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 16 Aralık 2017 Cumartesi günü düzenlediği “Efeler Gecesi”ne Dernek Başkanı Olgun Koçak’ın daveti üzerine Ankara’da faaliyet gösteren Aydınlılar Derneği olarak Dernek Başkanı Halil Apaydın, Genel Sekreteri Menderes Payze ve zeybek ekibimizle katıldı. Tolga Çandar’ın da sahne aldığı Efeler Gecesi’ne eski milletvekili Ertuğrul Kumcuoğlu, Kocaeli Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm ve Aydınlılar katıldı.

Kocaeli’de gerçekleşen Aydınlılar Gecesi’nde söz alan Aydınlılar Derneği Başkanı Halil Apaydın, Kocaeli’nde düzenlenen Aydınlılar Gecesi’ne Dernek Başkanı Olgun Koçak’ın daveti üzerine katıldıklarını, Ankara’da yaşayan Aydınlıların selamlarını getirdiklerini, bu güzel gecede hemşerilerimizle birlikte olmakta mutlu olduğunu söyledi.

Apaydın, konuşmasının devamında, gurbette yaşayan Aydınlılar olarak birlik içinde olmaları gerektiğini, kültürü yaşamak, yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak gerektiğini, bunu da en güzel şekilde sivil toplum kuruluşlarının başarabileceğini, bu gecede bunun ispatı olduğunu söyledi. Apaydın, derneklerin faaliyetlerinin sadece kültüre sahip çıkmak, yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak olmadığını, bunun yanında Aydın’ın tanıtımına ve gelişmesine katkı sağlamak ve destek vermek olduğunu söyledi. Bu amaçla Aydın Çıldır Havalimanı’nın yolcu taşımacılığına açılması için Ankara’da imza kampanyası başlattıklarını, daha önce Aydın’da açılan imza kampanyasına Ankara’dan destek verdiklerini, Kocaeli’nde düzenlenen bu gecede Çıldır Havalimanı’nın yolcu taşımacılığına açılması için başlatılan imza kampanyasına Kocaeli’nde yaşayan Aydınlılar olarak destek olmaları gerektiğini, Aydın’ın eğitim, turizm, tarım, ticaret potansiyeli açısından değerlendirildiğinde havalimanını hak ettiğini söyledi.

Başkan Apaydın, konuşmasına Kocaeli’nde gerçekleşen Aydınlılar gecesine bizi davet eden Kocaeli Aydınlılar Dernek Başkanı Olgun Koçak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek son verdi.

Kocaeli’de düzenlenen gecede Aydın Çıldır Havalimanı imza kampanyasına eski milletvekilimiz Ertuğrul Kumcuoğlu, Muğla eski Milletvekili Tolga Çandar, Kocaeli Aydınlılar Dernek Başkanı Olgun Koçak da imza atarak destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.