Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çıldır raporu

EKONOMİ 13.04.2016 - 16:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3007+ kez okundu.
 

Çıldır raporu

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a Aydınlıların Çıldır Havaalanı konusundaki taleplerini iletti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu temsilen Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği'nin 2016 yılı Oskar Ödül Törenine katılan Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken gece boyunca aynı masada olduğu Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a Aydınlıların Çıldır Havaalanının yolcu taşımacılığına açılması ile ilgili beklentilerinden bahsetti. Dün akşam düzenlenen ve TRT'de canlı yayınlanan Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği Oskar Ödülleri Töreninde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu adına plaketi Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken aldı. Aylardır "milli meselemizdir" dediği Çıldır Havaalanının yolcu taşımacılığına açılması konusunda çalmadık kapı bırakmayan Başkan Ülken, gecede Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'la aynı masadaydı.   Ödül Töreninde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği adına plaket alan Ülken, tören sonrasında AYTO'nun hazırlamış olduğu Çıldır Havaalanı Raporunu Ulaştırma Bakanına sundu. ÜLKEN: “HER YERDE VE HER ZAMAN TÜM DERDİMİZ AYDINIMIZ” Ödül töreni sonrası hazırladıkları raporu sunan Ülken, "Sayın Bakanım, Çıldır Havaalanının yolcu taşımacılığına açılmasını bizler gibi tüm Aydın sabırsızlıkla beklemektedir. Seçimler öncesi Aydınımıza verilmiş olan müjdenin gerçekleşmesi adına Aydın Ticaret Odası olarak bizler tüm donelerle bu raporu hazırladık. Havaalanımızın temeli atılana kadar takipçisi olmaya ve ısrarımıza devam edeceğiz. İzmir Milletvekili olmanız hasebiyle aynı zamanda bölgenin Bakanı ve abisisiniz. Aydınlılar olarak en kısa sürede bu hayalimizin gerçekleşmesini bekliyor ve sizden rica ediyoruz" dedi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da, "Çıldır Havaalanı ile ilgili konuya vakıfım, ilgileneceğim ve raporu inceleyeceğim" dedi.  
Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a Aydınlıların Çıldır Havaalanı konusundaki taleplerini iletti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu temsilen Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği'nin 2016 yılı Oskar Ödül Törenine katılan Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken gece boyunca aynı masada olduğu Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a Aydınlıların Çıldır Havaalanının yolcu taşımacılığına açılması ile ilgili beklentilerinden bahsetti.

Dün akşam düzenlenen ve TRT'de canlı yayınlanan Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği Oskar Ödülleri Töreninde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu adına plaketi Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken aldı. Aylardır "milli meselemizdir" dediği Çıldır Havaalanının yolcu taşımacılığına açılması konusunda çalmadık kapı bırakmayan Başkan Ülken, gecede Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'la aynı masadaydı.

  Ödül Töreninde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği adına plaket alan Ülken, tören sonrasında AYTO'nun hazırlamış olduğu Çıldır Havaalanı Raporunu Ulaştırma Bakanına sundu.

ÜLKEN: “HER YERDE VE HER ZAMAN TÜM DERDİMİZ AYDINIMIZ”

Ödül töreni sonrası hazırladıkları raporu sunan Ülken, "Sayın Bakanım, Çıldır Havaalanının yolcu taşımacılığına açılmasını bizler gibi tüm Aydın sabırsızlıkla beklemektedir. Seçimler öncesi Aydınımıza verilmiş olan müjdenin gerçekleşmesi adına Aydın Ticaret Odası olarak bizler tüm donelerle bu raporu hazırladık. Havaalanımızın temeli atılana kadar takipçisi olmaya ve ısrarımıza devam edeceğiz. İzmir Milletvekili olmanız hasebiyle aynı zamanda bölgenin Bakanı ve abisisiniz. Aydınlılar olarak en kısa sürede bu hayalimizin gerçekleşmesini bekliyor ve sizden rica ediyoruz" dedi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da, "Çıldır Havaalanı ile ilgili konuya vakıfım, ilgileneceğim ve raporu inceleyeceğim" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.