Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çiftlik evine uyuşturucu baskını

ASAYİŞ 26.02.2019 - 18:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3376+ kez okundu.
 

Çiftlik evine uyuşturucu baskını

1 kişi gözaltına alındı, 4 tabanca, 230 mermi ve çok miktarda uyuşturucu yakalandı.

AYDIN  - Kuşadası’nda bir çiftlik evine yapılan uyuşturucu baskınında bir kişi gözaltına alındı, 4 tabanca çok sayıda mermi yakalandı, çok miktarda uyuşturucu maddeye el konuldu. Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Ekipleri, Kuşadası’nda lüks bir çiftlik evinde uyuşturucu satışı yapıldığını tespit etti. Çiftlik evine baskın düzenleyen polis ekipleri, evde kalan A. Ç.’yi gözaltına aldı. Narkotik köpekleri Mişe ve Cayra'nın da kullanıldığı baskın sırasında termosta gizlenmiş 290 gram metamfetamin ile 700 gram esrar, traktör lastiğine saklanmış 4 tabanca ve bunlara ait 230 mermi ele geçirildi. Çiftlik evinde gözaltına alınan şüpheli A. Ç. polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli tutuklanarak, cezaevine konuldu.
1 kişi gözaltına alındı, 4 tabanca, 230 mermi ve çok miktarda uyuşturucu yakalandı.

AYDIN  - Kuşadası’nda bir çiftlik evine yapılan uyuşturucu baskınında bir kişi gözaltına alındı, 4 tabanca çok sayıda mermi yakalandı, çok miktarda uyuşturucu maddeye el konuldu.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Ekipleri, Kuşadası’nda lüks bir çiftlik evinde uyuşturucu satışı yapıldığını tespit etti. Çiftlik evine baskın düzenleyen polis ekipleri, evde kalan A. Ç.’yi gözaltına aldı. Narkotik köpekleri Mişe ve Cayra'nın da kullanıldığı baskın sırasında termosta gizlenmiş 290 gram metamfetamin ile 700 gram esrar, traktör lastiğine saklanmış 4 tabanca ve bunlara ait 230 mermi ele geçirildi.

Çiftlik evinde gözaltına alınan şüpheli A. Ç. polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.