Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çiftçinin sorunlarına çözüm aranıyor

EKONOMİ 20.08.2016 - 10:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3480+ kez okundu.
 

Çiftçinin sorunlarına çözüm aranıyor

Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Karacasu ilçesi Ziraat Odası Salonun da gerçekleştirildi.

AYDIN- Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu toplantısın da, hayvancılık ta kış öncesi alınması gereken tedbirler, dane mısır ve salaşlık mısır üreticilerin yaşamış olduğu sorunlara çözüm arandığı belirtildi. Toplantı sonrası gazetecilere bir açıklama yapan Başkan Posacı, yaşanan terör olaylarını kınadığını belirterek, Temmuz ayı içerisinde yapılması gereke Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, yaşanan darbe girişimi nedeniyle Ağustos ayına ertelendiğini ifade etti. Süt fiyatların da yaşanan istikrarsızlık üreticiyi tedirgin ettiğini kaydeden Posacı, piyasada süt fiyatlar da yaşanan durgunluk ve buna bağlı olarak kış öncesi girdi kalemlerindeki pahalılık hayvan üreticilerini endişelendirdiğini belirtti. Bölge çiftçilerin yaşamış olduğu sorunlarının giderilmesi için Ziraat Odaları yöneticileri olarak çaba sarf ettiklerini belirten Posacı, Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğü işbirliğin de TBMM tarım komisyonu üyeleri ve ilgili bakanlık yetkilileri ile irtibat halinde olduklarını sözlerine ekledi.
Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Karacasu ilçesi Ziraat Odası Salonun da gerçekleştirildi.

AYDIN- Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu toplantısın da, hayvancılık ta kış öncesi alınması gereken tedbirler, dane mısır ve salaşlık mısır üreticilerin yaşamış olduğu sorunlara çözüm arandığı belirtildi.

Toplantı sonrası gazetecilere bir açıklama yapan Başkan Posacı, yaşanan terör olaylarını kınadığını belirterek, Temmuz ayı içerisinde yapılması gereke Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, yaşanan darbe girişimi nedeniyle Ağustos ayına ertelendiğini ifade etti.

Süt fiyatların da yaşanan istikrarsızlık üreticiyi tedirgin ettiğini kaydeden Posacı, piyasada süt fiyatlar da yaşanan durgunluk ve buna bağlı olarak kış öncesi girdi kalemlerindeki pahalılık hayvan üreticilerini endişelendirdiğini belirtti.

Bölge çiftçilerin yaşamış olduğu sorunlarının giderilmesi için Ziraat Odaları yöneticileri olarak çaba sarf ettiklerini belirten Posacı, Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğü işbirliğin de TBMM tarım komisyonu üyeleri ve ilgili bakanlık yetkilileri ile irtibat halinde olduklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.